jueves, 8 de abril de 2021

THE HAPALUA HAWAII'S FESTIVAL - HONOLULU 2021

 


Definitivament... si Hawaii havia estat sempre una destinació somiada per anar-hi, després de tot el que estem vivint amb la pandèmia, i de les diferents curses virtuals que he anat corrent a les illes hawaiianes, de proves oficials reconvertides en virtuals, està claríssim que en un futur hi aniré, amb les sabatilles i la roba de córrer a la maleta, i faré uns quants kilòmetres en aquest paradís, ja sigui coincidinint amb alguna de les curses que allà es tornaran a celebrar o entrenant.
Aquest cop, coincidint amb la suspensió de la mitja marató i el Hapalua festival, m'he "desplaçat" amb la imaginació per córrer les 3 curses que engloba normalment aquest festival, els 5, els 10 i els 21,1km, que formen el Big Kukini Challenge.
I com sempre que em poso un  dorsal virtual, l'adrenàlina puja i fa que el que seria un entrenament es converteixi, tot i ser en solitari, en una cursa. Una bona manera de treure una mica la pols de les cames i no caure en la monotonia de fer només rodatges tranquils.
Els resultats de cada prova, 23'47 pels 5km, 47'55" pels 10km i 1h48'17" em deixaven més que satisfet, demostrant que tot i l'any que portem, encara puc córrer per sota de 5' el km, i la mitja just per sobre. Segurament que amb sense haver de portar l'avituallament a sobre i sense vigilar els encreuaments, llocs per on pases, etc... també el ritme aniria per sota, però no em puc queixar i estic més que satisfet.
A final de mes, quan es tanquin les classificacions, veurem els resultats finals, que a hores d'ara encara em posen en posicions força cap davanteres de la general i sobre tot en el meu grup d'edat.
Aquest diumenge tornem a la mitja marató, en aquest cas la de Donosti, en format virtual, i que servirà per fer de llebre un cop més, aquest cop d'una Girunnera, la Laura Algueró que debutarà en la distància. 
I per la propera setmana... tornada a Hawai, aquest cop a Maui, per córrer la seva marató virtual. En l'horitzó pel maig, la Marató de Ottava a Canada, i probablement al juny la Saskatchewan Marathon també al Canada. Més enllà, passat l'estiu, espera la Virgin London Marathon virtual el 3 d'octubre, la Boston Marathon Virtual el 10 d'octubre i segurament un any més la New York Marathon Virtual. Tot i que de moment mantenen les presencials, es celebraran també les edicions virtuals, permeten així a corredors de tot el món poder córrer aquestes mítiques maratons. Una bona forma de seguir amb objectius, i aconseguir, en el cas de Boston, la famosa medalla de l'unicorn, que en altres condicions seria complicar de tenir.
Bona setmana a totes i tots, salut i km!!!









No hay comentarios: