miércoles, 14 de abril de 2021

MEDIA DONOSTI VIRTUAL RACE

 


Quan una bona amistat et demana que li facis de llebre al seu debut, en aquest cas, en mitja marató, encara que com esta tot sigui en format virtual (o en qualsevol altre distància), no es pot dit que no. I més quan aquesta tasca de guiar a algú t'agrada i t'emplena. És una bona forma de tornar a l'esport, en aquest cas al córrer, una part del que t'ha donat al llarg dels anys.
Així que quan la Laura Algueró m'ho va dir, crec que per voltants del gener, per córrer el dia 11 d'abril la Media Donostia virtual race, de seguida vaig dir que si. I ens vam posar mans a l'obra, millor dit, sabatilles a córrer. Després d'algun entreno ràpid de 10km compartit, sobretot per que agafés confiança en els ritmes ràpids, i les bones sortides que ella feia més llargues, arribava el dia.
El marc incomparable per córrer seria Banyoles, i aprofitaríem la companyia del grup de Banyoles durant km. Alguns ens acompanyarien en la primera volta, altres com la Irene i en Cufí, durant 16km, i finalment els 2 Xevi´s, Estartús i Combis, farien la mitja completa al nostre costat. També en el tram final s'afegia en Jordi Castañer.
El temps final que li podia sortir a la Laura, tot i que en cap moment previ li comunicava, el tenia estimat entre 1h53' i 1h55´
Uns primers km per escalfar motors, millor dit cames, abans de començar a anar en els ritmes premeditats, ens portaven fins als 21,1km en un temps de 1h53', arribant just al costat de l'Estany..... no era Donosti, però tampoc estava malament la meta imaginària d'aquesta mitja marató. Molt content per veure que les expectàtives quedaven assolidies, i sobretot per la Laura que aconseguia el seu objectiu, a més arribant en molt bones condicions... ara esperem que puguis repetir, aquest cop en cursa real, el proper 30 de maig, també aquí a Banyoles.
Per aquest proper cap de setmana, toquen curses virtuals internacionals.... 5km a Boston i la Marató Virtual de Maui....
Bona setmana a totes i tots








No hay comentarios: