jueves, 22 de abril de 2021

MAUI VIRTUAL MARATHON 2021

Un cop més de "viatge virtual" cap al destí que un dia hauré de fer de veritat... Hawaii, en aquest cas tocava fer la Maui Marathon Virtual que en condicions normals s'hagués celebrat el 25 d'abril. 

Disposava de qualsevol dia al llarg d'aquest mes per fer-la, i finalment el triat va ser el dissabte 17, i el lloc, a Banyoles on podria córrer acompanyat alguna estona de la Lídia i d'amics de la colla de corredors.

El primer era en Jordi Castañer, amb el que a 3/4 de 7 començavem a córrer, ell al final acabaria fent una mitja marató, 21,1km!!! A les 8 passàvem pel costat del cotxe, on com sempre al seu interior deixo l'avituallament en les maratons virtuals, i era l'hora en que se'ns afegien la Lídia, la Irene i en Xevi Estartús, just al km 13. Feiem una volta a l'Estany, el temps que tenia la Lídia per córrer, per a continuació fer el circuit de les Estunes per arribar de nou al cotxe, just al km29, on la Irene i en Xevi plegaven després de fer 16km.

A partir d'aquí em quedaven uns quants, els últims 13km, en solitari, repetint de nou la volta a les Estunes i acabant de completar la volta allargant per la zona de la Draga, d'aquesta forma arribava al cotxe amb la marató completa, amb una nova experiència maratoniana viscuda, i amb ganes de veure la medalla commemorativa i la samarreta quan arribi durant el mes de maig.

La 126 estava ja al sac amb un temps de 4h4'55", feta força constant al repetir els passos en els dos primers trams de 14km i sumant 4 minuts de més en l'últim tram sobre aquesta mateixa distància.. 

Propera parada maratoniana virtual en un altre país al que un dia m'agradaria anar... La Ottawa Marathon Virtual de Canada aquest proper Maig

Bona setmana a totes i tots... Salut i km