domingo, 17 de septiembre de 2017

De tornada a Castell d'Aro..

Representació un cop més de Girunneres i Club Atletisme Girona a Castell d'Aro.
Una setmana després de córrer la marxa de l'Escurço a Castell D'Aro, avui ha tornar tornar a aquesta localitat per participar en una nova cursa, aquest cop organitzadada per Temps x Curses i els Ajuntaments de la localitat, dintre de la lligueta de 4 proves que es disputen. La primera d'aquestes va ser la nocturna de Platja D'Aro a finals d'agost. 
Aquest cop, hem anat cap a l'altra banda del poble, recorrent nous camins que diferents als de fa una setmana. Bona organtizació, i un atractiu circuit de gairebe 9kms, la majoria per camins i amb algunes vistes dignes de contemplar durant uns isntants. 
Un primer kilòmetre força planer per sortir de la població, seguit d'una pujada inicial que posava a prova als participants. A partir d'aquí, camins amunt i avall, però que practicament es podia córrer i trotar en la seva totalitat. L'últim quilòmetre, ja a la via verda que uneix Girona amb Sant Feliu de Guixols, ens portava de nou a Castell d'Aro, punt on ens espera l'esmorzar final per recuperar forces. 
Una cursa entretinguda en la que he corregut al costat de la Bibiana, l'Alba i en Jaume. Un camí fet amb bona companyia.
I per la propera setmana, festa gran a Girona amb la celebració de la 4a Cursa de la Dona. Aquesta serà una setmana d'ultimar detalls, de lligar mil temes per aconseguir que la cursa sigui de nou una festa.
Bona setmana a totes i tots.. salut i kms


Amb les Girunnrers participants aquest matí a Castell d'Aro.

 Bon recurregut amb bona companyia.

Primers metres de la cursa

Amb en Juanjo, habitual també a la lligueta


Amb en Joan Lopez