domingo, 8 de enero de 2017

2a Cursa popular solidària Serinyà/Mas Casadevall

Després de acabar l'any 2016 amb la Marató per la Marató de TV3, i les Sant Silvestres de Riudellots, Borgonyà i Girona, avui ha tocat començar un nou any atlètic amb la 2a edició de la marxa solidària de Serinya, per la fundació Autista Mas Casadevall. Després de córrer a la primera edició, tenia ganes de tornar a fer-la, per una part per ser un circuit atractiu, amb una mica de pujada al principi, i molt planer la resta amb bons paisatges a la llunyania amb la vista de les muntanyes, i un final passant al costat de les coves de Serinyà. Però sobretot per poder col·laborar amb la gent de la Fundació Autista Mas Casadevall, que fan una molt bona feina.
Circuit de 8,3kms, que si bé al principi semblava que seria en un matí fred, finalment han sigut molt agradables de córrer. Molt bon ambient a la sortida, amb molts corredors i corredores de les comarques banyolines, que per proximitat eren els que estaven més a prop. Al ser una cursa amb un circuit que ja coneixia, i sense gaires dificultats, he aprofitat per apretar una mica, sense buscar res en concret, ni per avui ni per futures curses, però si per disfrutar una mica del ritme. De fet he aconseguit córrer en el mateix temps de fa un any (bé, en 10 segons menys), sense tenir tampoc la sensació d'haver-ho donat tot en cap moment. Al final un bon esmorzar amb butifarra, i el petit detall de una espelma feta a la mateixa fundació per les persones amb autisme. Un detall d'aquells que agraden pel seu veritable valor.
Ara a esperar properes proves, però aquest any amb una perspectiva diferent, crec que toca córrer algunes maratons, (arribi o no aquest 2017 a les 100 maratons), realment la distància que més m'agrada i en la que estic més cómode, i deixar de banda estar en tantes curses i marxes. Això si, sense deixar de fer allò que m'agrada... córrer pel gust de córrer i amb la gent que m'agrada córrer..
Bona setmana a totes i tots.. salut i kms

No hay comentarios: