domingo, 3 de julio de 2016

2 Aquatló de l'Escala

Disasbte es va celebrar la 2na edició de l'aquatló de L'Escala, una prova de caire popular celebrada en aquesta localitat, i que constava de 2,5kms de cursa a peu, 1.000 metres de natació i una segona cursa a peu amb 2,5kms de nou. S'havia de celebrar fa dos setmanes, però les condicions meteorológiques ho havien impedit.
La calor ja de bon matí feia preveure que suariem al tram de córrer, tot i que al ser una distància curta tampoc era preocupant. 100 participants a la sortida, on els primers apretaven des del primer pas. La natació es celebrava amb un mar molt calmat, sense tramuntana que dificultés la seva celebració i fent molt plàcid aquest segment.
El segon tram a peu, era identic als 2,5kms que ja haviem corregut al principi. Els temps que realitzava eran els mateixos que els de la primera edició, excepte la natació, més curta que l'any passat.
L'aquatló va servir també per rebre per part de l'Anton, de l'ajuntament de L'Escala, la medalla de la marató d'aquest any. Una marató que es va suspendre l'1 de maig per condicions meteorológiques, però que vaig acabar corrent en solitari, ara ja la tinc.
Bona setmana a totes i tots.. Salut i kms


No hay comentarios: