lunes, 27 de junio de 2016

Marxa Popular Fontajau Rives del TerAhir diumenge es va celebrar al barri de Fontajau de Girona, la 17a edició de la Marxa popular Rives del Ter, coincidint amb la festa major de la barriada. Una marxa/cursa que no preten arribar a xifres altes de participació, però que ofereix als participants un recorregut atractiu, en certs trams seguint la rivera del  Ter. 
Amb sortida de la Rambla Xavier Cugat, el circuit anava cap a la zona del Geieg, pasant primer per davant, fins el final de les pistes de tenis, on agafavem el camí de terra que hi ha al costat del riu Ter. Aquest ens porta fins la zona baixa del pavelló de Fontajau, abans d'arribar cap a la zona de la Nestlé. La tornada la feiem pel la zona del parc adjacent a la fàbrica, en direcció de nou cap al pavelló, per arribar de nou a la Rambla Xavier Cugat. 
Un recorregut planer, que finalitzava amb un esmorzar de butifarra i cerveseta per recuperar energies. Remarcar que dels 114 participants, una mica més de 50 el formavem el grup del Club Altetisme Girona més les Girunneres Esports Parra... practicament la mitad dels inscrits.
Bona setmana a totes i tots.. Salut i kms


 Amb el grup de Girunneres que van córrer ahir a Fontajau
Club Atletisme Girona més Girunneres.. sumant somriures

No hay comentarios: