domingo, 26 de julio de 2015

Temps de Triatló

 Amb en David i l'Emili
Aquest cap de setmana ha tocat tornar al triatló.. i ja van 27 anys en aquest món tan fantàstic del multiesport. Aprofitant el campionat d'Europa sub 23 que es celebrava a Banyoles, es disputava també un triatló en distància sprint (750m/20km75km), una distància ràpida però accessible amb un entrenament no gaire excessiu. 
La matinal ha servit també per trobar a molts amics que només veig de tant en tant.. triatletes de la meva primera época, en Pere, en Juanito, l'Isidre que ara acudeixen als triatlons a veure als seus fills, i alguns altres que amb molts anys a sobre competint, segueixen participant.
La veritat és que vaig gaudir molt, nadar, pedalar, córrer.. activitats que tots hem fet de petits, jugant, i que amb el pas del temps es va acabar convertint en un esport que ha acaban sent Olímpic.. També el dia va acompanyar, després de les fortes calors que ha fet, el dissabte va transcórrer amb unes temperatures més suaus. Al final, tot i que ja no és el que realment importa, vaig fer el mateix temps que fa un any (de fet 10 segons menys).
I avui diumenge s'ha celebrar la XXIII marxa de Sant Maurici a Caldes de Malavella. Una prova que en principi havia de desapareixer, però que per sort ha acabat agafant el Centre Excursionista de Caldes per tirar-la davant. Amb un circuit una mica més llarg que altres anys (han estat 10kms), però practicament tot per camins, que ha agradat als participants. Al final, un bon esmorzar i el típic bany a la piscina municipal...
Bona setmana a tots i totes, recordant que dimarts hi ha un nou entrenament per la 2a Cursa de la Dona de Girona, després del que s'ha fet aquesta setmana amb més de 200 dones..
Salut i kms
 Amb en Dani Canadell... molts anys fent triatló també



Amb els companys del club, preparats per la marxa de Sant Maurici