lunes, 20 de julio de 2015

COMENÇA LA FESTA... 2a CURSA DE LA DONA GIRONA

 Amb la Laura i en Xicu.. els trainers!!!
L'any passat va neixer la Cursa de la Dona de Girona, tot eren incertesses sobre com respondrien les dones gironines, i ens vam emportar una gran sorpresa. Tant a la cursa com als entrenaments previs, l'éxit va ser total. 
El primer dia d'entrenaments erem a Fontajau, esperant potser a 15, 20 noies sent optimistes pel primer entrenament.. i en van ser més de 50. En alguns dels entranaments es van superar de llarg les 100 corredores. I a la cursa la previsió de 500 es va quedar curta... 1.000 Corredores i caminadores van participar, a més de les que no es van poder inscriure.
Per moltes dones, noies, eren les primeres pases corrent, i totes van aconseguir el seu objectiu de fer els poc més de 5kms de la cursa. Algunes d'elles han seguit al grup de les Girunneres que durant tot l'any han anat entrenant els dijous, arribant inclús a fer alguna cursa de 10kms.
I ara torna la festa, el proper 20 de setembre es celebra la 2a edició de la Cursa de la Dona de Girona, i demà dimarts, a les 20h., davant el Pavelló de Fontajau tenim la primera sessió de preparació. Allà estarem de nou els "trainers", la Laura, en Xicu i jo, més alguna ajuda que tindrem, per ajudar-vos a totes a assolir els vostres objectius. Hi haurà de nou 3 grups, el de caminadors (amb en Xicu), les camicorre (amb la Laura), que alternareu trams caminant i corrent, i les corredores (el meu grup). 
Aquest cop ja venim preparats, doncs tot i que no coincidireu sempre totes als entrenament (soposem), hi ha més de 200 inscrites... Tot un espectacle, digne d'estudiar i que crec que ha de ser la enveja de moltes grans ciutats de l'Estat..
Com diu el títol d'aquesta entrada.... COMENÇA LA FESTA!!!! Aquí teniu algunes imatges del 2014