domingo, 26 de abril de 2015

10 Kms Ciutat de Girona










Amb alguns dels companys del club
Aquest matí s'han disputat a Girona les diferents curses "Ciutat de Girona". Tant les minicurses per als més petits, com la mitja marató, els 10 kms i la prova que avui s'estrenava, els 5kms.
En el cas de la mitja s'arribava a la 21na edició, molts anys fent-se aquesta prova que mai ha acabat de captivar als atletes, i a la 19na edició dels 10kms. Son les curses curtes, i les minicurses, les que omples els carrers de la nostra ciutat de corredors aficionats, del matí d'aquest diumenge una veritable festa esportiva.
Aquest any em tocava córrer els 10kms, fent de llebre per la gent que volia baixar dels 60'. Al llarg dels 10kms he anar rodejat de corredors amb aquest objectiu, donant anims a tots ells, i col·laboran a que la majoria arribessin just per sota de la hora. Una bona feina al costat de les altres llebres que hi havia tant a la mitja marató (1h30', 1h45' i 2h) com als 10kms (50').
Ha servit la cursa d'avui per arribar a les 950 proves disputades al llarg dels anys, una mica més aprop d'assolir les 1.000. 
Aquesta propera setmana serà especial, doncs diumenge que ve es celebra la Marató que em te robat el meu cor maratonià, la d'Empúries- L'Escala, de les que he tingut la sort de disputar totes les edicions que s'han celebrar des de la seva creació el 2003. Allà ens trobarem molts enamorats d'aquesta prova, que al llarg dels anys hem estat fidels a ella, aixó si, previ pas divendres per la Marxa de Palau, una prova solidària que servirà com a últim entrenament pre-maratonià...
Bona setmana a tots i totes...