domingo, 12 de abril de 2015

Cap de setmana doble: Les Vetes i Esports Parra

 Representació del club a la 4a Cursa Solidària de Les Vetes
Aquest cap de setmana ha tocar ració doble de curses. El dissabte es celebrava la 4a edició de la cursa solidària Les Vetes, a Salt, aplaçada fa 3 setmanes per la pluja. El canvi de data ha representat una devallada dels inscrits, pel fet de disputar-se el diumenge la Cursa de Esports Parra. Una cursa amb causa solidària, amb 2 recorregut per la zona de les Deveses de Salt, amb 5kms  o 10kms, que finalitzaven amb un bon esmorzar per recuperar forces. 
Allà ens vam trobar una bona colla d'amics per gaudir del matí corrent. Per la meva part, aquest cop em vaig decidir per fer el recorregut curt, anant a un ritme cómode, sense forçar la màquina i disfrutant dels paratges de la zona.
I diumenge tocava un dels plats forts de les curses que es fan a Girona ciutat, la Cursa Esports Parra, que arribava a la majoria d'edat amb 18 edicions. Com a gran novetat aquest 2015, a més del canvi de recorregut, hi havia la creació d'una prova de 5kms que acompanyava a la clàssica de 10kms. Aixó ha soposat un major esforç per part dels voluntaris, amb un increment dels que es necessitaven. Un cop més agrair la feina dels companys que aquest dia ajuden a que la cursa tiri endavant, i a en Xicu per la seva feina en busca de voluntaris.
En quant a la cursa, avui tocava ajudar, conjuntament amb la Laura Garcia, a les Girunneres, el grup de noies que entrena la Laura i a la que de tant en tant ajudo amb la seva tasca. Dijous a dijous van millorant les seves prestacions, i si bé algunes han fet els 5kms, moltes d'elles s'han estrenat per primer cop en una cursa de 10kms. La Laura amb algunes d'elles que anaven més endavant, i jo amb les que anaven més enderredires, les hem anat animant en aquesta nova experiència, i totes elles han aconseguit el seu objectiu principal.. Finalitzar.
Felicitats a totes elles, i animar-les a seguir corrent i aconseguint noves fites.
Per la setmana que ve, tenim una altra cursa a la ciutat de Girona, que curiosament es realitza a pocs metres de la que hem corregut avui, la 2a CityRun de col·legi La Salle, un recorregut de 9kms pels carrers de la nostra ciutat, en una cursa que serveix com a treball als alumnes de 4rt de ESO... allà ens veurem.
Bona setmana a totes i tots....
 Amb en Bruno a Les Vetes....
 ..I amb en Joaquim Bohigas.
 Una representació dels companys del club que avui erem a Esports Parra
 Amb l'Ermengol del Club Trankils
 En Dani Soler
Amb les GiRunneres...

No hay comentarios: