domingo, 15 de febrero de 2015

Objectius imminents...

Sempre hi ha objectius en ment... i els més imminents, amb un marge de poc més de 2 mesos son 3 maratons. La primera de totes, el proper diumenge, la de les Vies Verdes, amb sortida a la ciutat de Girona i arribada a Sant Feliu de Guíxols recorrent l'antiga via del tren, la coneguda com Via Verda. Una marató que arriba a la seva 3a edició, i que am és de la mítica distància, també compta amb una prova de 10, 21 i 30 kilòmetres.
Tres setmanes més tard, el 15 de març, serà el torn de la Marató de Barcelona, molt diferente a l'anterior. Tota urbana, i amb 17.000 inscrits a hores d'ara, fan d'aquesta marató una de les més importants del calendari europeu.
I la tercera serà la més emblemàtica de totes, la d'Empúries - L'Escala, el 3 de maig. Aquesta és una prova petita, al voltant de 300 participants a la marató, més els que disputen els 10 i els 21,1kms, i a molts maratonians ens te el cor robat. Les raons? una marató petita, en un marc incomparable com son les ruïnes greco-romanes d'Empúries, una organització que cuida als atletes... moltes son les causes que fan que molts corredors hi tornem cada any. Si tot segueix el seu curs, aquestes 3 maratons seran la 82, 83 i 84... camí d'un somni, arribar un dia a les 100.
Bona setmana a tots..



No hay comentarios: