domingo, 16 de noviembre de 2014

Propers objectius...


Després de 4 setmanes sense posar-me un dorsal, les ganes ja son moltes. L'última prova va ser el triatló de mitja distància de Empuriabrava el 12 d'octubre, i a partir d'aquí, entre les fires de Girona, i el col.laborar la setmana pasada a la cursa de Salt, i aquesta al cros de Griona, no hi ha hagut la possibilitat de competir. 
Però si tot va bé, el proper dissabte toca participar de nou en una prova, en aquest cas, la Marathon du Beaujolais, zona propera a Lió coneguda pels seus vins. Una altra marató de les festives, les que tant agraden als francesos, i amb alguna degustació de vi durant el trajecte, tot i que no tantes com a la del Medoc. I si tot va bé, i el genoll segueix aguantant, dues setmanes més tard (7 de desembre),toca la sortida amb el club, aquest cop a Castelló, on es disputa la Marató d'aquesta ciutat i una cursa de 10kms. Aquesta marató l'havia de córrer el 2011, però una petita lesió muscular ho va impedir.. veurem aquest any.
Per finalitzar, el dia 14 de desembre arriba la 8a Marató per la Marató de TV3, la prova solidària que organitzem cada any a Girona, coincidint amb el programa "La Marató de TV3", dedicat aquest any a les malalties del cor. D'aquesta prova us aniré donant informació les properes setmanes... 
Mentrestant.. bona setmana a tothom.