domingo, 30 de noviembre de 2014

4a Cursa barri de Les Pedreres

Aquest dissabte s'ha disputat a Girona una nova edició de la Cursa del Barri de Les Pedreres, que amb 10kms de recorregut per muntanya, arribava a la seva 4a edició. El temps ja ens avisava amb antelació de que seria un dia passat per aigua, però això no era obstacle pels corredors, que de bon matí ja pujaven cap a aquest barri gironí, per a realitzar les inscripcions. 
L'espera, fins a pocs minuts abans de la sortida, prevista a les 9h., la feiem al local social del barri, on deixavam també les bosses. Un cop fora, durant l'espera dçauns 10' pel tret de sortida, era quan la força de la pluja era més gran, però sense fer minvar en cap moment les ganes dels corredors. Un circuit continuament amb pujades i baixades, ens portava per la zona de Sant Daniel, i per les muntanyes que envolten la ciutat, amb un recorregut on l'aigua era present en molts llocs, amb una natura húmida per tots costats, que feia del córrer una activitat gratificant, disfrutant de l'entorn que ens envoltava.
Cada cop que semblava que s'havia acabat el pujar, un nou descens ens portava cap a una altra pujada, però sempre amb un circuit molt atractiu que deixava content a tots les corredors i corredores. L'última sorpresa, quan estavem a 300 metres de l'arribada, era desviar-nos cap a la muralla, pujant les escales i corrent uns centenars de metres per aquest emblemàtic lloc de la ciutat. 
Per a finalitzar, un altre cop dins el local social, doncs la pluja tornava a apretar fort, un bon esmorzar per a recuperar les energies. Una prova per repetir en properes edicions.
Recordeu també, que el proper 14 de setembre tenim la 8a Marató x la Marató de TV3, podeu venir a córrer o caminar els quilòmetres que volgueu, com cada any, i a fer la vostra aportació per a la Marató de TV3, i entre tots els participants, tindrem un sorteig de 3 rellotges gentilessa de Gonzalez Rellotgers (C/ Joan Maragall de Girona)

Diumenge 14, a les 9h30', 8a Marató x la Marató de TV3 (sortida a la Plaça Independència)


 Amb les noies del TR Running- Esports Parra

Amb l'Anna Oliveras i en Charles