domingo, 6 de julio de 2014

XV Swimming Cross de Castellfollit


Aquest matí s'ha celebrat una altra d'aquelles proves emblemàtiques, el swimming cross de Castellfollit, que arribava a la seva 15a edició. Una prova singular, on primver es fa natació, després el corre, i es torna a repetir la seqüencia natació-cursa a peu.. podriem dir que és oficiosament el "campionat del món", doncs segurament amb aquestes característiques no hi ha cap més prova. Amb l'alma mater de la prova al davant, l'Isidre Grau, d'aquí han sortit grans triatletes a nivell estatal, que ara estan a les posicions capdaventeres, com en Genis Grau, en Nan Oliveres i altres que des de petits han competit aquí.
Es celebren curses de promoció, tant en categoria masculina com femenina, les proves dels senior, i la dels veterant, amb diferents distàncies. Finalment, cada any es celebra una prova per relleus, amb un nadador i un corredor per equip. Al final, entrega de premis, on tots sortim amb copa o medalla, i un bon aperitiu, amb pà amb tomata, embotits, pica pica, coca feta a casa, begudes i cava.
En definitiva, una prova amb bon ambient familiar, i feta amb molta cura i dedicació per part dels organitzadors. La Nadeia ha acabat segona senior, mentres que jo he quedat tercer veterà, en una prova dominada per en Dani Juncà, on en Carles Grabalosa ha quedat 4rt, i en Toni Barea 6è..


 Quins 4... quina por
 Amb la Nade abans de la prova
 En Genis, guanyador de la prova.. va començar de petit, i ara esta a l'elit nacional...

 Preparant la prova de relleus tranquil·lament
 Podi senior femení
 Podi veterant masculí
 Amb la Nadeia
 Foto de familia
Amb l'Isidre Grau


1 comentario:

Unknown dijo...

Un mati divertit i que no falti mai curses com aquesta.
Per cert canvia la càmera de fotos, veig que comença a fer una mica el "tonto".
Salut Capo!!!