domingo, 22 de junio de 2014

XV Marxa de Fontajau.. seguim corrent per Girona...

 Com sempre, bon ambient abans de la sortida amb els companys del club.. 38 en total aquest matí.
Un cop més ha tocat córrer a Girona, aquest cop al barri de Fontajau. És realment una sort tenir tantes curses al llarg de l'any a la nostra ciutat, i de tot tipus... massificades, amb poca gent, amb distàncies oficials, sense aquestes medicions tan estrictes, amb classificacions o sense... però totes amb un denominador comú, les ganes de córrer una estona per part de tots, i compartir aquests moments, i els posteriors, amb els amics i companys. 
Avui amb el luxe d'anar caminant des de casa, en un trajecte de 5 minuts, per estar a la zona de sortida i repartir els dorsals entre els companys de l'Atletisme Girona, 38 en total, en una marxa organitzada per un dels nostres socis, l'Adolfo Vilafañe, resident al barri. La marxa es fa coincidint amb la festa major, i per aquest motiu hi havia altres activitats, com la trobada de puntaires, la fira de l'intercanvi.
En quant a la marxa, un circuit de 6,5kms, practicament plà, resseguint la riba del Ter, i una part de la nova zona urbanitzada a prop de la fàbrica de la Nestlé, uns camins que son comuns a varies marxes i curses de la ciutat de Girona. Molt ben acompanyat dels amics Toni Bautista i Toni Villar, hem anat fent, disfrutant del córrer, i amb ganes d'arribar per menjar la butifarra que ens esperava al final... juntament amb la cervessa, moment en el que hem pogut parlar tranquil·lament amb molts amics i companys. Com veieu a les fotos, amplia preséncia de corredors dels 3 clubs que porten la col·laboració de Esports Parra a les samarretes: Atletisme Girona, Club Trankils i TR Running... (Victor, a la foto amb en Toni Bautista surts per allà darrere....un plaer que passin els anys i seguim coincidint a les curses).
 Els nois del TR Running
 Amb els amics del Club Trankils, amb una bona representació
 Amb en Toni Bautista
Agafant els caminadors... En Johan, en Manel, en Tià i la Elena