domingo, 13 de abril de 2014

Girona running

 Amb en Carles Alonso, creador de la web i autor de la resenya que hi ha a la contraportada de llibre.
Des de fa un parell de setmanes, podem trovar a la xarxa una web molt pràctica per als corredors gironins, bé, i també per els de fora que volen venir a córrer a la nostra provincia. I és que el meu amic Carles Alonso, periodista i corredor, ha creat http://www.gironarunning.com/ . En aquesta plana hi trovareu noticies actualitzades sobre les curses, també hi podreu veure, gràcies als enllaços, resultats i fotos de curses ja disputades, i un calendari, sempre en la pantalla de inici, amb el calendari del mes en curs. Tanmateix, també es podrà obrir el calendari amb curses dels propers mesos. A poc a poc, les informacions i noticies aniràn creixent, i tant corredors com organitzadors podràn programar les seves curses, no podrem evitar que hi hagi dies en que coincideixin algunes proves, el boom del córrer ha fet proliferar les organtizacions d'esdeveniments, però si que en alguns casos alguna es podrà reprogramar per no coincidir amb una de propera.
També trobareu informació tant a Facebook, des de on es fan concursos amb sorteig de inscripcions, com a Twitter.... Una gran eina de recerca proporcionada per en Carles.
Ara que s'acosta Sant Jordi, temps de roses i llibres, dir-vos que els que no el tingueu, encara podeu adquirir el llibre que vaig publicar l'any passat per aquestes dates, "Empúries: recordant Filípides". Aquest proper 23 d'abril, gràcies a la gestió del mateix Carles Alonso (autor de la resenya a la contraportada del llibre), em podreu trovar a la parada que el Geieg te a la Plaça Catalunya de Girona.. us hi espero.
Bona setmana Santa a tots...

4 comentarios:

Unknown dijo...

Estarem al cas de la pagina web!!

yanmaneee dijo...

kd 10
curry 6
off white clothing
yeezy boost 350 v2
jordans
kobe shoes
jordan 6
coach handbags
nike shox
michael kors outlet

tousmee dijo...

replica bags for sale look at here now a9v52t7f20 replica bags reddit useful reference x9k12w1y45 replica bags from china replica bags pakistan q8w78l5c77 replica bags south africa Visit Website u4g58p6w95 replica bags los angeles

mchene dijo...

check l3e54y8u22 good quality replica bags replica bags from korea anchor w8e89y9l51 fake louis vuitton replica bags hermes replica bags reddit browse around this website s9s02v2r55 replica bags india