domingo, 6 de abril de 2014

Cursa de les Gavarres- Astrid 21: córrer amb causa





Avui tocava conjuntar, per un costat, fer el que ens agrada, córrer, amb una altra faceta important de la vida, la solidaritat. I és que res millor que córrer una cursa per una bona causa, com era la d'aquesta matí, la Cursa de les Gavarres- Astrid 21.. fundació que celebra els seus 25 anys a favor de la Sindrome de Down. Amb sortida i arribada a Montjuic, tres circuits per davant, un de 4 kms de iniciació, un altre de 11,5kms i finalment, el més exigent de tots, de 20kms. 
He pres part, al costat d'altres amics, a la mitjana, amb la intenció de disfrutar dels maravellosos paisatges de que disposem a les Gavarres, a tocar de Girona mateix. un circuit de muntanya força exigent, passant al costat del Castell de Sant Miquel, que m'he pres amb calma, sobretot a les baixades, de cares a conservar intacte el genoll, i fer de pas un bon entrenament per la marató d'Empúries. El dolor no ha aparegut en cap moment de la cursa, i finalment, després de 1hora i 24 minuts d'esforç, he creuat la línia de meta molt satisfet, per la cursa realitzada, però sobretot per la meva petita aportació a la causa. 
En finalitzar, un bon esmorzar per tots els participants.. més de 600!!! i sorteig de regals. Una cursa que us recomano per tot, per el circuit, els seus paisatges, la seva organització, i per la seva bona causa... que n'hi hagi moltes així.
Bona setmana a tots i totes...


Amb en Carles del Sitrell, i en David Lions, del quiosc de la plaça Independéncia, encarregat de la informàtica... 

 L'Anna Oliveras i en Joan Carles Soler
 En Toni Bautista i en Joan Carles Soler..
 En Pere Gordo i els seus "Angels de Charlie"....
 En Met Roca, un altre habitual a les curses i marxes..
 Passant per Sant Miquel