domingo, 2 de marzo de 2014

DREAM TEAM a Banyoles..

 Un veritable Dream Team a Banyoles...
Aquest matí s'ha disputat a Banyoles la 20a edició de la seva mitja marató, marcada pel canvi de recorregut degut a les obres que tenen l'Estany tallat, per l'ampliació del carril bici. Això ha fet que un dels trams final, entre els quilòmetres 15 i 17,5, hagi estat força dur, però això queda compensat per les carreteres secundàries per les que transcorre la mitja marató, i el seu contorn.
Més de 40 socis del club corriem avui la mitja, i alguns altres feien la volta a l'Estany.. com diu el títol, un veritable Dream Team, on la majoria dels components viuen amb il·lusió el fet de lluir els colors del club.
La meva intenció era provar com responia el genoll, i fer-la tranquil·lament, tot i que al principi he anat una mica més ràpid del previst, a 5' el quilómetre. Les sensacions han estat bones, tot i que a partir del 13è,  després de notar un petit "crec", alguna molestia ha aparegut fins al final de la mitja. Tot i això, molt satisfet del temps final, uns segons per sobre de 1h50'... ara cap al vespre, la sensació és de tenir el genoll carregat, normal després de fer 21,1km, sense un entrenament consistent, ni en distància ni en qualitat, i pendent de la evolució dels meniscos...
També ha servit la mitja per retrovar a molts amics, i menció especial per en Christian López, que avui feia 30 anys i ha fet marca personal en un dia tan especial.

 Amb en Christian
 Amb en Met Roca
 Amb en Joan... un amic blogger
 En Dani Herrera
 El guanyador, l'Artur Roig, del TT Esports Parra
Línia d'arribada creuada...