domingo, 16 de marzo de 2014

Running4her

 Amb l'Alex Panayotou abans de començar el mini repte de 170km
El proper dissabte 7 de juny, és una data que els corredors gironins ja us la podeu guardar al calendari... En principi, a mitja tarda, arribarà a Girona, concretament a les escales de la catedral, la ultrafondista Alex Panayotou complentant el seu repte de 400kms non stop, que la portarà a córrer per les 4 provincies catalanes. Sortirà de Sant Cugat dos dies abans, el 5 de juny, per completar, sense parar, aquest recorregut. Tot això dintre del projecte solidari Running4her (http://www.running4her.es/). El projecte el porta a terme amb al col·laboració de les nenes del col·legi La Vall de Sant Cugat, encarregades de coordinar tota la preparació, com a part de un treball. La causa solidaria va destinada a tres causes, una de local, una estatal i una altra internacional. A part de les famoses samarretes taronges, el benefici de les quals va destinada a aquestes causes, el passat dissabte 9 de març es va celebrar un concert a Girona, el singing4her, on les protagonistes eren les mateixes nenes i l'Alex.
Amb temps, un cop estigui clar el circuit d'arribada a Girona, us aniré informant per anar a esperar a l'atleta i acompanyar-la en els últims quilòmetres.
Com aperitiu, aquest passat dijous es va plantejar un "mini repte" de 170kms, amb sortida a Girona i arribada a Barcelona, just al punt on avui es donava inici a la Marató barcelonina. Els primers quilòmetres, de pujada als Àngels, vaig acompanyar-la, fins arribar a la Casa de les Figues, on la viag deixar per seguir el seu repte. A partir d'aquí, va seguir cap a Palafrugell, recorrent la Costa Brava i la Costa del Maresme fins arribar a les Torres Venecianes.

 Sortida del mini repte des de l'incomparable escenari de les escales de la Catedral, on acabarà el proper 7 de juny els 400kms non stop.

2 comentarios:

Unknown dijo...

400 km, bufff només pensa-ho em canso. "CADA LOCO CON SU TEMA"
Salut

thesough dijo...

replica louis vuitton q95 j0p42e1m43 replica ysl h46 b0k92k2z79 replica wallets n52 d8k04m7v87