domingo, 23 de marzo de 2014

Cursa solidària de Les Vetes.. sempre endavant!!!

 Com sempre, erem una boca colla del club...
Diuen que quan no pugis córrer depressa, ho facis més lent, i quan no, que caminis.. però sempre endavant. Aquesta setmana, després del pas pel dentista, tocava fer uns dies de descant forçat d'activitat física. Ahir dissabte es celebrava la 3a edició de la cursa solidària de la fundació Les Vetes, de Salt, amb dos recorreguts, un de 5kms i un altre de 10, per les deveses d'aquesta població. Córrer no podia, caminar si, i la causa valia la pena, així que vaig decidir fer el circuit curt caminant i gaudint d'aquest magnific entorn. Una parada al 3r quilòmetre, on es separaven les dues distàncies, va servir per fer unes quantes fotografies als amics i companys, abans d'enfilar el tram final fins a l'antiga fàbrica de la Coma Cros, on estava instal·lada la zona de sortida i arribada. Al final, un bon esmorzar per recuperar les forces.
Ara toca esperar a dimarts, i que un cop tret els punts, el dentista em doni permís per tornar a practicar esport.. Bona setmana a tots



3 comentarios:

Unknown dijo...

Mica en mica et recuperàs, i estaràs com abans, sobre l'implant a la boca és per que ens fem grans i tot cau, i em de pasar pel mecanic.
No sabia res d'aquesta cursa, peró sembla que fa bona pinta.
Salut

Frank dijo...

Eiiii la foto de grup no he quedat gaire bé però la foto corrent és la ostia! jejeje
Vinga va que d'aqui 4 dies estàs recuperat!
Salut

Anónimo dijo...

La part bona d'estar lesionat és que fas unes fotos de cine....!!perque no et dediques a fer fotos ...??? o fas prou bé.._!!!!

ji,ji,ji,....una abraçada
Quim