domingo, 19 de enero de 2014

No t'oblidarem...

 Fins sempre Joan... 
Aquest cop toca comemçar la entrada d'aquesta setmana amb una noticia trista, i és que la mort de un amic i company, encara més si és repentina, sempre ens deixa un buit al cor. Divendres al matí ens donavem la tràgica noticia de que en Joan Puig, de Madremanya, s'havia mort. Moments de incredulitat, en que creus que no pot ser, dies abans de Nadal havia estat amb nosaltres al sopar del club, el dia de la Sant Silvestre de Girona, com cada cop que el club el necessitava, feia de voluntari a la zona de Pedret.. i pocs dies després aquesta noticia ens deixava sense ell... Atleta del Club Atletisme Girona des de feia molts anys, als seus bons temps havia estat capaç de córrer la marató en poc més de 2 hores i 50 minuts... i tot i que aquests últims anys les lesions no el deixaven entrenar com voldria, no es perdia cap de les sortides que feiem al club, i encara menys els actes socials com l'arrossada i el sopar de Nadal, i alhora de col·laborar, sempre podiem comptar amb la seva presència. Gran amant de la natura, ens deixa una bona persona al que els companys no oblidarem i recordarem amb les nostres petjades.. Descansa en pau Joan, el teu funeral va demostrar que has deixat molta gent que t'estimava.

Peró el que te aquesta vida és que continua, i avui, molts companys hem pensat amb en Joan al córrer una de les marxes més típiques de les comarques gironines, la de Vilobí. Com sempre, molt ambient de caminadors  i corredors en aquesta marxa molt ben organitzada. Dos circuits, un de 10 kms i un altre de 15 kms, en un dia en que el fred típic de cada any no ens ha acompanyat. Al finalitzar, un entrepà de botifarra, beure, amanides i café per recuperar les forces. Per la meva part, he fet xino xano els 10kms, en 59', sense forçar la cama, una mica "tocada" després del esforç a Mar i Murtra..
Com cada any, hem aprofitat per celebrar tant el sant d'en Tià, demà dia 20, com el meu cumpleanys el proper 24.. Dani, aquest any t'hem trovat a faltar, peró espero que hagi anat bé el cap de setmana a Madrid... Us deixo unes imatges de abans de la sortida, i també del recorregut, on es veu el caire popular i festiu de la marxa de Vilobí.. també una del regal de aquest any, dos parells de mitjons que faran bon servei...








2 comentarios:

Unknown dijo...

A tota la familia de Atl. Girona que estimava a Joan Puig una forta abraçada.
Aquest any m'he perdut Vilobi una de les populars que ens agrada mes a la gent, per ser emblemàtica.
Per cert a Madrid, un cap de setmana de concert i de ruta gastronòmica.
Salut

Unknown dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.