domingo, 12 de enero de 2014

Mar i Murtra 2014

 Amb una bona colla d'amics abans de la sortida de la Mar i Murtra...
Aquest matí s'ha disputat la 26a edició de una de les curses més tradicionals que es disputen a les comarques gironines... la Mar i Murtra de Blanes. De fet, amb 23 participacions, és posa al capdavant de les que he corregut més cops. A diferència d'altres anys, en aquesta ocasió el fred que presedeix els primers dies de gener no ens ha acompanyat, ha estat un dia amb humitat, que ha acabat donant pas al sol, que ha fet que el recorregut es pogués gaudir plenament.
I els fondistes Blanes, organitzadors de la Mar i Murtra, han fet aquest cop una serie de canvis al circuit, tant al mig de la cursa, com en el tram final. Aixó ha soposat, per un costat, que el recorregut es veiés ampliat fins els 21 quilómetres, i que un cop arribaven a Blanes, ens desviavem, cap amunt, cap a Sant Joan, un tram que s'ha fet dur en aquest tram final, quan les forces ja comencen a anar justes. Aixó si, aquest tram final ens ha deparat unes vistes fenomenals de la platja, el port, i de Sa Palomera.
La intenció era sortir a probar el genoll, i en algun moment donar la volta cap a Blanes per completar uns 10-12 kms. Els primers 6 dels quals he fet amb en Toni Bautista, a un ritme tranquil per no forçar. A continuació, m'he adelantat fins arribar al costat de en Toni Barea. A aquest ritme, un cop arribats al 9é quilómetre, he decidit seguir endavant, sabent que quedava el més dur, però amb la idea al cap de córrer amb precaució les baixades, més bé caminant ràpid... Així he arribat fins a aquest tram final, amb una pujada per asfalt, abans de seguir per un camí de terra amb escales. Es podrá discutir si aquest tram sobrava o no, potser en les meves condicions físiques em sobraven, però també hem pogut gaudir de unes magnifiques vistes.
Al final, 2hores i 4 minuts per completar el circuit de 21 quilómetres, que m'han deixat més que satisfet. El genoll? en principi sembla que bé, les petites molesties ocasionals seguiexen, però sense anar a més, tan sols una mica carregat durant la tarda... seguirem anant amb precaució per acabar de recuerar-lo... Recordeu que diumenge que ve hi ha una altra clàssica... la de Vilobé, tot i que abans dijous hi haurà la Cursa de la Policia de Girona.
Salut i bona setmana a tots..
 Amb en Josep, un altre clàssic a les curses gironines.
 Al costat d'en Joan Lopez, en Christian Lopez i en Toni Bautista


2 comentarios:

Unknown dijo...

Suposo que heu anat a fer el vermut al bar de sempre, a fer uns calamars...
Aquest any em perdo Vilobi,estaré a Madrid de "festa"
Salut

Joan dijo...

Si tot va bé jo tampoc em perdere Vilobí. Tota una clàssica.
Me n'alegro que vagis bastant més bé de la lesió.
Salut i kms!!.