lunes, 30 de septiembre de 2013

Marató de Saragossa 2013

 Amb en Llorenç... un altre que tal.. 49 maratons a les cames...
Aquest cap de setmana tocava la sortida anual del club, aquest cop a la marató i 10kms de Saragossa. Degut a la lesió al menisc, ja molt millorat amb el descans, aquest cop no podría córrer, i sort que ja estava mentalitzar, doncs el divendres també vaig començar a tenir febre, que hagues provocat que segurament al final també m'hagués evitat participar.
A l'arribar, primer de tot a buscar els dorsals, abans d'anar menjar una mica.. de fet, no vaig arribar al final del dinar, vaig haver d'anar a estirar-me una estona a l'hotel, que per sort era al costat de la Plaça del Pilar.
I diumenge, després de fer un bon esmorzar, i ja més recuperat, decidia anar fins davant la basícila del Pilar, on aproximadent hi havia el punt kilómetric 26. Allà veia passar en Llorenç, en Lluís Pages (debutant a la distancia) i en Toni, a més d'alguns amics de Barcelona, i a tota la resta de maratonians, als que no vaig parar d'animar.. que bé que va que hi hagi el nom als dorsals. També li va anar bé a la prova voluntaria col·locada just davant la porta de la basícila, el punt de més moviment de la ciutat, que tota sola es veia negre per controlar el pas dels visitants per els dos costats, a mida que passaven els corredors, i és que amb la Cati i la Nadeia, ens varem dedicar a controlar un d'aquests costats, mentre disfrutavem del pas dels atletes, fins al últim moment.
La veritat, si disfruto corrent una marató, puc dir que ahir, d'una altra forma, vaig disfrutar moltissim, inclús em vaig permetre fer alguna correguda al costat d'alguns atletes, per animar-los, sense sentir molesties... poc a poc, sembla que el descant va donant el seus fruits....
 En Toni Villar, l'Emili Vila, en Joan Reixach, l'Angel Bosch, en Nacho, i en Toni Bautista, abans d'anar cap a la sortida dels 10kms
 El grup de les 3 hores... curiosa aquesta marató, totes les llebre (3h, 3h15', 3h30, 3h45', 4h.), eren dones....
 En Lluís Pages
Imatge del Pilar

2 comentarios:

Unknown dijo...

Noi veig que esta de "pega"
recuperat de la febrada, i la lesio que arrosseges,
Felicitar en Llorenç per la seva 49ª marató
SALUT

Unknown dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.