domingo, 8 de septiembre de 2013

Marató del Medoc.2

 Música en viu al llarg del recorregut
Aquest dissabte, s'ha disputat a Pauillac, poble situat prop de Burdeus, la 29a edició de una de les maratons més festives que es poder trobar, sinó la més festiva de totes. I per segon any, allà estavem amb la Cati disposats a encarar els 42,2kms, i també les 20 degustacions de vi que hi ha al llarg del recorregut. Com l'any passat, un ambient distès i tothom amb ganes de pasar-ho bé des de el primer quilòmetre. La intenció era anar trotant i caminant al llarg de la marató, disfrutant del pas per els famosos "Chateaux" de la zona del Medoc, on podiem provar els seus vins, i escoltar la música dels diferents grups que hi havia. Tot això, dins del temps màxim donat per la organització, 6h30', tot i que aquest s'acaba allargant fins més nllà de les 7 hores...
Primer de tot tocava anar a buscar els dorsals, el divendres abans de les 11 de la nit. Un cop a Burdeus, no hi ha cap problema per arribar fins a Pauillac, només has d'agafar la carretera i anar seguint tota la filera de cotxes que s'hi dirigeixen, a l'igual que passarà el dissabte al matí a l'hora de dirigir-nos cap a la sortida.
Aquest any, a diferencia del 2012 on la calor va ser la convidada inesperada, la temperatura va ser ideal per córrer una marató, amb una máxima de 20º al llarg de tot el dia. Veure 8.500 maratonians, practicament tots disfressats, esperant la sortida, és un momento que s'ha de viure en directe, igual que veure'ls després als avituallament bevent el vi i ballant al so dels grups musicals. Disfesses de tots tipus, amb el tema de la ciencia ficció com a fons.
Els últims 5 quilòmetres, ja al costat del riu Garona, serveixen per trobar avituallaments amb ostres, carn, gelats... que acaben de donar un toc més festiu a la marató, i un cop creuada la línea d'arribada, amb la medalla penjada, la motxila de regal i l'ampolla de vi de la zona que et donen, dintre de la motxila, toca anar a la carpa d'avituallament, on la festa continua, amb més música i balls per part dels participants. L'any passat deseguida vam tenir clar que hi tornariem, aquest any, també, i és que aquesta marató ja esta marcada al calendari amb majuscules. El proper 13 de setembre de 2014, si la salut ho permet, hi haurà la versió .3 del Medoc.... Quin será el tema per les disfresses que posarà la organització.... molts ja estarem esperant quina és la seva decissió.
Tot i no ser lo més important en una marató com aquesta, la que fa 77, el temps final ha estat de 6h14'38", quedant darrera nostre 1.400 participants... Propera parada, el proper 29 de setembre a Zaragossa...
 Degustant una mica de vi...
 El follet tortuga de bola de drac
 Només 5 per arribar...
 Ultim avituallament... un gelat de xocolata
 Finishers....
 La festa final...

 "Jesucrist" a la marató
 Part de la delegació catalana...
 Mikados per tothom abans i durant la marató...

 Un dels Chewakas que corrien la marató
 En un dels Chateaux degustant vi...
 La Arare...
 Cal hidratar-se per córrer...
 Km 13

 Visca la música...
Avatars ballant...

4 comentarios:

daniel juncà barea dijo...

Felicitats a la Cati, per la seva segona Marato, i a tu per la teva 77, que és nomes pensaro, "Me Mareo".
Una pregunta, vas fer les 20 desgustacions de vi?
si es aixis quin "aguante" que tens...
SALUT

daniel juncà barea dijo...

Felicitats a la Cati, per la seva segona Marato, i a tu per la teva 77, que és nomes pensaro, "Me Mareo".
Una pregunta, vas fer les 20 desgustacions de vi?
si es aixis quin "aguante" que tens...
SALUT

Ironxevi dijo...

Doncs si... però és només un dit per degustació...
Salut, ens veiem aviat

Anónimo dijo...

Proposo organitzar un Bus, furgo per anar-hi l'any vinent, pinta molt bé! felicitats els dos!
Albert