domingo, 1 de septiembre de 2013

Duatló de Caldes: començant de nou a tope...

 Amb en Quim Bohigas, la Nadeia, i l'Enric Hernandez abans de la prova
Amb uns dies d'avançament respecte a altres anys, ahir dissabte es va disputar la 13a edició del Duatló de Caldes de Malavella, organitzat per en Satur i el seu equip. De fet, la prova és una duatló, doncs es tracte de nadar 500 metres i córrer prop de 5kms de cursa a peu, donant 5 voltes a un circuit que envolta la piscina municipal i el camp de futbol.
Es tracta sobretot d'una prova popular, sense copes per als primers, on es busca promocionar l'activitat esportiva, entre els joves i els que ja no som tan joves... En aquest aspecte, és de destacar la feina de la gent del C. Natació Farners (aprofito per saludar en Jordi Julià), que transmet als seus joves nadadors la passió per les proves multidisciplinars, participant en proves com aquestes, o com el triatló de Salitja, creant una passió per l'esport que en el futur pot acabar donant atletes i triatletes.
La prova es pot fer de forma individual, o per equips de dos participants, un nadador i un corredor, i en finalitzar la prova, berenar per a tothom, i un sorteig entre tots els participants.
Tot i el seu caracter popular, un cop es donen les sortides, l'adrenalina es dispara, i els amics passen a ser rivals... però sempre de bon rotllo, com es demostra al finalitzar la prova. Un any més vell, però les forces segueixen intactes, i tot i que el circuit a peu tenia uns metres més en cada volta, el temps realitzat va ser el mateix de l'any passat. També la Nadeia es va decidir a córrer a última hora, fent un gran paper, i vaig poder saludar a bons amics que cada any hi participen...
Un bon començament després de l'estiu, un temps on tot i no deixar de banda els entrenaments, aquests solen ser més tranquils..
I per dissabte que ve, comença de veritat lo bo, amb la disputa, al costat de la Cati, de la marató del Medoc, una prova totalment diferent, festiva per sobre de tot, doncs al seu recorregut podrem disfrutar de més de 20 tastets de vi de la zona, degustació d'ostres, carn, formatge i gelat als últims quilòmetres, i amb un tema molt sugestiu per disfrassar-se en aquesta edició, la ciència ficció... la meva disfressa? la tinc decidida fa temps, però haureu d'esperar a veure les fotos...
 En plena transició
 La Nadeia preparant-se per córrer
 Feina feta...
 En Joaquim Bohigas en ple esforç...
 La Blanca i la Nadeia

1 comentario:

Unknown dijo...

Te alguna cosa especial el duatlo de Caldes, molta sort a Meduc
SALUT