domingo, 7 de julio de 2013

MARATÓ CONTRARELLOTGE....

 Una prova diferent....
El proper dissabte 20 de juliol, a Castelldefels, es disputa una prova diferent, la Sunset race. Per una banda, la segona edició dels 10kms, i per l'altra, la primera edició de la marató.... I perquè és diferent aquesta prova.. doncs per una banda, per ser nocturna, donant-se la sortida a les 20 hores (8 del vespre), i per altra, per disputar-se sobre una superficie diferent a les habituals per les que correm, la sorra.
En quant a la distancia reina de l'atletisme de fons, la marató, la organització exigeix uns mínims per participar. En la categoría d'homes, haver corregut en 3h15' durant els dos últims anys, o en 4 hores en un Ironman. Per les dones, les marques son de 3h45' en una marató, o bé de 4h30' en la marató de un Ironman. En quant a les condicions de la mateixa prova, s'estableixen uns temps de tall, situats en 1h45' per els primers 18kms, i de 3 hores per els 34 kms. El temps total per disputar la marató és de 4 hores.
Tot i no tenir la marca exigida en aquests últims dos anys, després de enviar un mail als organitzadors, aquests han decidit acceptar la meva inscripció a la prova.... I per si encara hi tenia algún dubte abans de formalitzar-la, com en altres ocasions, només va fer falta una ratafía i un paper davant per signar la meva participación (Dani, Llorenç... vosaltres ja sabeu de que van aquests tractes).
Així que si no hi ha cap contratemps, la propera marató será contrarellotge, sabent que disposaré de uns temps de pas i de un de màxim per finalitzar... Però com vaig posar al punt de llibre de "Empúries: recordant Filípides", la covardia és no intentar-ho.
 
Fugiu de la ratafía... sempre te efectes secundaris... :)

3 comentarios:

Unknown dijo...

Jo ja fa temps que vaig deixar la ratafia, i aixis em va, de "capa caiguda" VISCA la ratafia. Molta sort a la Marato, recorada porta un cubell de sorra i una pala si abans vols jugar una estona.
SALUT

Joan dijo...

Molta sort Xevi. Fa dies que la tinc vista no obstant soc un maratonià diguessim que lentot.
Que hi farem.

Ironxevi dijo...

Dani, haurem de tornar a fer un sopar amb Ratafía... així et refaràs de nou... :)

Joan, realment els límits que posen, siguen en sorra, son justets.. és més factible el pas per el km18, que el del 34, que és a un ritme més alt que l'altre.... lo bó, és que els últims 8 kms casi que els pots fer caminant...
Salut