sábado, 13 de julio de 2013

TRIATLÓ DE PALAMÓS

 Bona organització i bon triatló a Palamós
Aquest dissabte al matí, coincidint amb el triatló de la copa del món que es disputa durant el cap de setmana  a Palamós, s'han disputat tot una serie de triatlons en aquesta localitat de l'Empordà. Entre les modalitats sprint i olímpica, m'he decantat per la primera, la causa principal és que el meu entrenament en bicicleta de l'any es redueix a 4 entrenaments amb la meva filla, i al triatló de Sant Feliu de Guixóls disputat el mes de maig. A més, em conformo amb aquest distancia, en la que en menys de mitja hora tens la feina feta.
Tot i que a primera hora, durant el transcurs de les primeres sortides, el cel estava tapat, a mida que passaven les hores el sol ha fet acte de presencia, fent pujar les temperaturas. La natació, una volta de 750 metres, ha transcorregut tranquil·la, sense gaires aglomeracions, i amb la vista de una única medusa durant tot el trajecte. La llarga transició per la sorra ens ha portat fins a uns boxes molt ben muntats, on després de calçar-me les sabates, lligar-me el casc i el dorsal, he agafat la bicicleta per afrontar les 2 voltes al circuit urbà. Un circuit amb forces curves, tecnic en alguns trams, i amb algunes pujadetes que han servir per no caure en la monotonia.
L'últim pas era córrer els 5kms de cursa a peu per un passeig atapeit, en un circuit d'anada i tornada al que es feien dues voltes (4 en el cas dels triatletes que estaven disputant l'olímpic). Ha sigut en aquest tram on la calor ha apretat de valent, i on s'han agrait més els ànims de la gent, entre els que hi havia gent del club que estava passant el dia a la platja (allà hi havia en Joan Reixach amb la senyora, en Josep Guinó...).
Al final, 1h25' de esforç sostingut, i sobretot la satisfacció de seguir disfrutant d'aquest esport, després de 25 anys de practicar-lo. Un dels pensament que he tingut mentre anava en bici, era el molt jovent que hi havia participant, molts dels quals ni tan sols havien nascut quan el 1989 jo disputava els meus primers triatlons.... Llarga vida al tri!!!! (proper objectiu triatletic: Salitja).
 Un café relaxat amb bona compañía abans de començar

Durant la llarga transició fins a boxes... i pensar que dissabte al vespre hauré de córrer una marató sobre la sorra.. uffff!!!!

1 comentario:

Unknown dijo...

LLarga vida a tu!!
no paris mai Xevi,
SALUT