domingo, 28 de julio de 2013

Marxa de Sant Maurici- Caldes de Malavella

 Amb els amics del Atletisme Girona.... sempre presents a totes les marxes i curses...
Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Caldes de Malavella una altra de les marxes clàssiques de les comarques gironines, la de Sant Maurici. Rep aquest nom per què durant el recorregut es passa al costat d'aquesta petita ermita.
Per arribar-hi, però, cal fer un dur i exigent camí, quasi sempre de pujada, que ens porta fins la seva alçada. Prop de 3 quilòmetres ens porten fins a aquest punt. A partir d'aquí, una mica de planer, abans de seguir pujant fins aproximadament el 6è quilòmetre. És a partir d'aquest moment que s'inicia la baixada que ens porta de nou a Caldes de Malavella, per completar els 8 quilòmetres de recorregut, on com cada any ens espera un bon esmorzar, i sobretot, un bany fresc a la piscina municipal del poble.. sense cap mena de dubte, lo millor de la marxa.
 Amb en Joaquim Bohigas, abans de la sortida.
Tot un clàssic de les curses gironines, és igual que sigui una marxa, una cursa, una marató, una travessa, un triatló.. en Salvador sempre hi és.

2 comentarios:

daniel juncà barea dijo...

En Salvador també te per escriure un llibre, no se li a donat el reconeixament que hauria de tenir.
SALUT

Ironxevi dijo...

Realment, porta anys i anys rodant per aquest maravellòs món de l'esport, és tota una institució, i sobretot, un tros de pa
Salut Famili