domingo, 9 de junio de 2013

TRIPLET..

 
 
Cap de setmana triple... doncs si, aquest cop hem tingut curses divendres, dissabte i diumenge... Per començar, divendres al matí es celebrava la 7a edició de la Cursa de la policia de Salt. Com cada any, gratuita, amb un bon esmorzar al finalitzar i samarreta de regal. Poc més de 7 kms per les deveses de Salt, en un matí on la calor i la xafagor van estar presents durant tot el recorregut... i per un cop que no em quedo al finalitzar, em toca premi al sorteig. Al no ser-hi, es va tornar a fer el sorteig.
Dissabte al vespre, a la zona de Germans Sabat, una altra de les clàssiques del calendari gironí, la marxa nocturna. Un circuit de 5,5kms per aquest barri gironí, amb entrepà final, acompanyat de un bon porró, olives i patates..
I avui diumenge, tocava la marxa de Fornells de la Selva, que feia la 2a edició. Dos circuits, un de 7kms i un altre llarg de 9,6kms, per els voltants d'aquesta població propera a Girona. Majoritariament per camins, alguns embassats i enfangats per les plujes dels darrers diez, el circuit ha deixat un bon gust a tots els participants, i com no, al finalitzar, de nou, un bon esmorzar acompanyat de un porró amb cervessa i llimonada... No es pot demanar més al cap de setmana atlètic.
La propera setmana, tenim una de les proves solidàries que organitzem des de el club a Girona, el Aquatló popular en benefici de la Sindrome de Rett. Dissabte 15, a les 17hores (5 de la tarda), a les instal·lacions municipals de la Devesa, 150 metres de natació i 2.000 metres de cursa a peu. Si algú no vol nedar.. cap problema, pot fer només la part de córrer, o buscar un company i fer-ho per parelles. també hi haurà un aquatló més curt per als més petits. La recaptació de cada inscripció, de 4 euros, anirà integrament a l'Associació Catalana de la Sindrome de Rett... Us hi esperem.
 
 
 Cursa de la Policia de Salt
 Marxa nocturna de Germans Sabat
 Marxa de Fornells de la Selva

1 comentario:

Unknown dijo...

Patates, olives, esmorzars, cervassates.
El tÍtol hauria de ser de CAÑAS POR, i no TRIPLET..
SALUT