domingo, 16 de junio de 2013

7è Aquatló de Girona en benefici de la Sindrome de Rett

La tarda de dissabte va tornar a viure un dia d'aquells en que fer esport es transforma en alguna cosa més que el sol fet de practicar-lo. Per 7è any, des del Club Atletisme Girona i el servei d'esports de l'ajuntament, varem organitzar el Aquatló popular de Girona, en benefici de la Sindrome de Rett. Una prova sense classificacions, el que no indica que no sigui competitiva, doncs un cop es dóna la sortida, tothom fa el màxim el que pot.
Però el més important de la prova, és el recolçament a les nenes amb Sindrome de Rett, i un reconeixement cap als seus pares, un veritable exemple d'amor i dedicació, que cada any ens donen una gran llicó de vida. Primer es va disputar la prova dels petits, on una de les nenes amb Rett, la Teresa, va prendre part, ajudada per companys i per els pares, demostrant que no hi ha limits, que tot és possible. A continuació, es va fer la prova dels adults, 150 metres de natació, seguits de 2 quilòmetres de cursa a peu per la Devesa de Girona.
Un cop finalitzar l'Aquatló, es va realitzar un sorteig gentilessa dels nostres col·laboradors, Gonzalez Rellotgers i Esports Parra, que any darrera any ens donen el seu suport.
Des de aquí, en nom de l'Associació Catalana de la Sindrome de Rett i dels organitzadors, us donem les gràcies per la vostra assistència, i sobretot, per viure tots plegats una gran tarda de solidaritat....
Ara toca començar a pensar en l'altra gran repte solidari de cada any, la 7ª Marató per la Marató de TV3 que es farà al desembre... aquest any la hem de liar encara més grossa!!!!
 Foto de familia...



 Sempre hi son....

No hay comentarios: