domingo, 8 de enero de 2012

EXCURSIÓ I ESMORÇAR ALS ANGELS

Seguint la tradició iniciada ja fa uns anys per alguns companys del club, en Xicu, en Manel, en Tià, en Salvador... i altres, per desperir/iniciar l'any, segons com siguin les dades, l'ultim diumenge, o un dels dos primers d'any, s'ha fet la tradicional pujada als Angels, on ens hem reunit uns quants amics, per arribar adalt al santuari i fer un bon esmorçar plegats. Per la meva part, és el segon any que m'hi he apuntat.
A les 8h del matí sortiem des de Sant Daniel, encara fosc, i amb una bona fresca que envoltava els nostres cosos, però que a mida que el camí s'enfilava, deixava de penetrar-nos per donar pas a la calor que ens produia l'esforç fisic. Acompanyats també per els meus nebots, i el seu gos, la Bruna, hem anat fent camí, fins cobrir tot el trajecte que ens ha portat al cim de la que denomino la meva muntanya màgica, i es que li tinc molt de carinyo, i ja sigui caminant, corrent o en bicicleta, he fet el seu cim en centenars d'ocasions.
Un cop adalt, un bon esmorçar, per recuperar les forces perdudes, acompanyat d'un parell de bones coques per fer els postres. Només ens quedava fer la foto de tot el grup, que curiosament ens ha fet un bon amic, en Sito, que havia pujat en bici de muntanya. A partir d'aqui, toca mirar endavant en aquest nou any, esperar que la lesió de la cama acavi de remetre, que poc a poc ja ho va fent, per afrontar noves proves i nous objectius, que aniré relatant a mida que vegui que puc entrenar amb normalitat.
Per el proper dijous 19 de Gener, dir-vos que hi ha una nova cursa a Girona, organitzada per la Policia Municipal, de 6kms, amb sortida al costat del Pavelló de Fontajau, i que recorrera la zona de les Ribes del Ter. La inscripció a la prova és gratuita, i es podrà fer tant caminat (9h30') com corrent (10h.).




 De bon matí, envoltats encara per la foscor...
 En Manel, que sembla caminar encara adormit, però avançant pas a pas..
 Amb la Bruna, que ens ha acompanyat fins a 3kms de l'arribada, quan ha passat el meu germà en cotxe, i literalment, s'hi ha tirat a sobre per poder pujar i descansar.. s'ho tenia ben guanyat.
 En Dani, com venia de treballar tota la nit, ha pujat directament a esmorçar, i ens ha anat fantàstic per poder baixar després.
 El Santuari dels Angels
 Tallant les coques.
 Foto de tot el grup
1aCURSA I MARXA POPULAR DE LA POLICIA MUNICIPAL DE GIRONA
 I per el proper divendres 27 de gener, a la casa de Cultura de Girona, conferència "Coneixements bàsics de Rellotgeria", a carrec del company de club, Carlos Gonzalez, de la Rellotgeria Gonzales del Carrer Joan Maragall.

3 comentarios:

tri-famili dijo...

Heu censes el ciri Pascual?
Si no es fa, és com anar a Montserrat i no comprar mato.
L'any que bé, em puc apuntar?
Si hi ha coca de pinyons!!!
SALUT

Meritxell i Lluis Figueras dijo...

Que per molts anys us la pugui fer la foto, aquesta i moltes més, es el minim que us mereixeu, per una bona colla d'amics es un plaer.
SALUT

Ironxevi dijo...

Ostres Dani... el ciri, no el vam encendre, després de beure, no0 hi vam pensar, l'any que ve t'aviso, així pots pujar, ets com del club, i si no et cambiem per algun soci, je,je...
Gravies Lluis, l'any que ve t'avisem per que puguis a fer la foto, i a esmorçar si cal