jueves, 19 de enero de 2012

1 Cursa de la Policia de Girona- memorial Xavi Hernandez

Avui dijous, s'ha disputat la primera edició de la Cursa i Marxa de la Policia de Girona, en memoria d'en Xavi Hernandez, agent que va perdre la vida fa un any en accident de transit. Tot i ser un dia entre setmana, molt d'ambient abans de la sortida, per fer aquesta cursa de 6,4kms, amb sortida i arribada darreda el pavelló de Fontajau. La inscripció a la prova era gratuita, cosa d'agrair en aquests temps, i en finalitzar, un bon esmorçar amb butifarres, torrades, patates, cervesa, cola, crusants i ensiamades...,  a més d'una samarreta de record... no es pot demanar més.
La cursa ha soposat la primera d'aquest 2012, i ha servit de prova per anar recuperant la cama, que poc a poc sembla anar evolucionant per bé, i així, sense forçar més del compte, sense el punt dolorós de setmanes pasades, que ha estat substituit per la carrega que es produeix al cuadriceps, he finalitzat els 6,4kms en 32', que personalment, vist com estava no fa gaire, m'ha emplenat de optimisme i alegria. Ara toca seguir anant amb paciencia, sense forçar, fent sortidetes curtes durant unes setmanes, per intentar a partir del mes de marc, preparar la Marató d'Empuries, el proper 29 d'avril.
I aquest diumenge, tenim una de les clàsiques del calendari gironí, la Marxa popular de Viloví d'Onyar, amb 2 circuits, un de 9kms per les fonts de Salitja, i un altre de 15kms al volcà de la Crosa, per finalitzar amb un bon esmorçar. Aquest any, tocarè fer la curta, trotant i caminant alguna estona si cal.


 Amb la Rosa i la Dolors.
 Amb la Maria Garcia i en Carlos.
 Al costat d'en Mateo Guerrero.
 Esperant la sortida de la cursa.
 En Toni Lopez de Banyoles.
 Amb en Jordi i la Blanca.
 Feina finalitzada... a buscar l'esmorçar.
XIX Marxa de Viloví

1 comentario:

tri-famili dijo...

Eiiiih!!! gran iniciativa de la policia de Girona, en record d'un amic.
Diumenge que ve, la gran festa de les curses popular.
SALUT I FINS DIUMENGE, CAPO