viernes, 25 de noviembre de 2011

MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3: EXISTIM!!!!!!!!


Doncs si..... aquest any arribem a la 5na edició de la Marató per la Marató de TV3, una prova que cada any preparem amb dedicació i molta ilusió, per col.laborar a la nostre manera amb el programa La Marató de TV3, e intentar entre tots mostrar la nostre solidaritat. I aquest any.... ens ha tocat, des de TV3 ja m'han confirmat que la nostra és la cursa escollida aquest any per el equip de producció, i això, que significa? Doncs que donaràn l'inici de la Marató en directe, al programa de televisió. Això comportarà un petit canvi respecte a altres anys, si bé en les edicions anteriors la sortida ha sigut sempre a les 9h30', aquest, degut a la conexió en directe, es veure enderredira... però creiem que val la pena per el resort mediatic que això soposarà.
El programa de televisió, don inici a les 10h. del matí, després de la presentació, començarà la roda de conexions, siguen la nostre la 2ª, després d'una que es farà a Barcelona. Això soposa que l'inici de la marató serà aquest any a les 10h22'. Aquest proper dimarts, dia 29, juntament amb la gent del programa, visitarem el lloc d'inici de la Marató, per veure on es col.locaràn les càmares fixes i mobils.
Ja sabeu, us esperem a tots el proper dia 18 de desembre al Carrer Santa Clara (al costat del Pont de Pedra), i podeu venir a córrer unes quantes voltes amb nosaltres, les que volgueu, a caminar una estona, o simplement a animar i fer tots la vostra col.laboració per la Marató de TV3, que aquest any esta dedicada a la REGENERACIÓ I TRANSPLANTAMENT D'ÒRGANS I TEIXITS. US HI ESPEREM A TOTS (i ben pentinats, que hem de sortir a la tele....)


Foto de l'arribada de la edició del 2010

5 comentarios:

tri-famili dijo...

Em fareu posar calçotets nets!!!
Afeitats també?

Xavi dijo...

Xevi, aviam si aquest any puc venir a fer la marató. El Blanco també em vol per còrrer a Viladecans... No em podré partir... Això segur !!

Ironxevi dijo...

Xevi...jo ho tindria molt clar... a més, el dia 18 no és la diada de Sant Silvestre.... i a sobre ens vindràn els teus companys de TV3 a fer la sortida en directe....

Ironxevi dijo...

Dani, els calçotets ben nets, afeitats i enclenxinats, je,je...

Anónimo dijo...

kobe shoes
off white outlet online
bapesta shoes
supreme clothing
a bathing ape
off white outlet
alexander mcqueen
cheap jordans
yeezy boost 350
off white shoes