lunes, 14 de noviembre de 2011

PORT AVENTURA

 Foto amb els companys del club abans del inici de la prova
Aquest cap de setmana hem realitzat la sortida anual del club, i de nou, com l'any anterior, hem decidit anar a Port Aventura, per córrer els 10kms ó la marató que es disputa patrocinada per el parc. Tot i l'aspecte esportiu de la sortida, principalment lo que ens ha agradat ha sigut el poder gaudir del cap de setmana entre amics i companys, amb l'afegit de poder pujar a les atraccions, tant dissabte com divendres, o veure els diferents espectacles que fan al llarg del dia. Com també el bon temps i el sol ens han acompanyat tots dos dies, tot ha sigut perfecte.
Tot just arribar-hi, i deixar les maletes i motxiles al hotel, ja vam poder disfrutar de tot el dia, anant a la tarda a recollir els pitralls per les curses del diumenge, i després de córrer, vam poder tornar a gaudir del parc durant la resta del matí i bona part de la tarda, mentres alguns company van optar per acostar-se fins a Salou, a pasar el dia. En definita, un cap de setmana gaudint amb la familia i amb els amics.
En quant al tema esportiu, si bé l'any passat, la primera edició, vaig dir que la organització havia estat a l'alçada del que s'esperava, i més tinguen en compte que organitar al hora una marató i uns 10kms no és feina facil, aquest any, personalment, i crec que en opinió de molta gent, ha sigut un suspens rotund. Que la sortida estigui programada a les 9h, es dongui, surti la gent i ens tornir a parar, diu molt poc en favor del organitzador. Després, 25 minuts esperant per sortir, sense saber que hi pasava (i si el que va sentir la gent, és veritat, que en perdonin, però que és més important, un atleta d'elit, que després a sobre abadona només començar, o els prop de 2000 atletes populars que han pagat la seva inscripció i volen gaudir del seu esport?), finalment sona el tret de sortida, amb la majoria dels atletes força enfadats. El canvi de circuit tampoc ha ajudat, amb un recorregut força lleig, i només voluntaris a les puntes, lo que va provocar que a la segona volta, tot un grup de gent que venia d'un hotel, estigues creuant la carretera mentres pasavem corrent. El posar l'arribada just davant la porta del hotel de la organització, on estaven hospedats la major part dels participants, també ha provocat un caos, amb atletes i acompanyants, tots barrejata a la zona, i habent de retrocedir per la zona on arribaven els corredors, per poder tornar al hotel... Esperem que els organitzadors haguin apres bé la llicó per l'any que ve, per que aquesta prova tan atractiva segueixi endavant.
 EnTià, en Joan, en Manel, l'Elena, en Xicu i en Johan.
 A punt per la sortida falsa...
 Durant els 25' d'espera, per no emprenyar-nos... a fer fotos...
 Podi dels guanyadors....
 El presi és el presi....


 Nit de Halloween amb "terror" inclos....
Per el parc corrien algunes bruixetes....

2 comentarios:

tri-famili dijo...

I lo bé que uns ho vam passar!!!!
El tema de la sortida, es lo de meinys.
SALUT

Anónimo dijo...

com us ho passem ,eh???
Quim