domingo, 2 de octubre de 2011

SOPA DE CABRA I PALOL DE REVARDIT

 Amb la Cati, la Marti i la Laura, al concert de Sopa de Cabra
Cap de setmana intens, el viscut aquests dies... per començar, divendres a la nit, concert de Sopa de Cabra al Pavelló de Fontajau, dins la gira que han estat fent durant aquest ultim mes. Ambient de luxe, amb un public totalment entregat al grup, on es van barrejar diferentes generacions, per una part, els que vam viure l'epoca de Sopa, quan estaven en actiu, i per l'altre, el jovent que poc a poc ha anar coneixent les seves cançons. Amb un inici de concert molt vibrant, per continuar amb un tram on va caure l'extasi que s'esta vivent, amb cançons més calmades i menys conegudes, per finalitzar el concert de nou amb un bon subidon de cançons, que va fer que el public marxes content de Fontajau. Molt de ball durant la nit, amb la gent cantant moltes de les cançons que sonaven, i gaudint plenament de la festa. Com anecdota, dir que a aquests nois els hi havia preparat entrepast, els hi havia servit begudes, quan a casa haviem tingut el bar, i venien de tant en tant a seure a la Terrassa. Ara la pregunta és.. fins sempre Sopa? o això és l'inici d'una nova etapa per al grup?.. el temps ho dirà.
 Esperant l'inici
La hidratació que no falti
 Imatges del concert...

MARXA DE PALOL
I per diumenge al matí, la clàssica marxa de Palol, amb un recurregut de 9,5kms per la ruta de Salamina, amb un circuit trencacames, on s'ajunten trams de pujades, algunes amb un bon grau de dificultat, i baixades... això si, el recorregut sempre és entretingut, no don temps per reposar. Com sempre, molts companys del Atletisme Girona, i molts amics que no son del club, però als que sempre agrada trovar. En finalitzar la marxa, un bon entrepà de butifarra, acompanyat de unes bones amanides.
Després de anar fent fotos per el camí, cada cop disfrutant més de la faceta corredor- fotograf, he finalitzat el recorregut en 47', com sempre, content i feliç de haber compartit camí amb els amics. Tot plegat.. cap de setmana complet.
 Amb en Dani, en Sito, en Lluis i en Llorenç abans de la sortida
 Amb en Carlos, del bar El Sitrell, que aquest any col.laborarà amb la Marató per la Marató de TV3, el proper 18 de desembre.
 En Francesc Seras, en Joan Risquez i en Llorenç
 En Sito a l'inici de la cursa.
 La Rosa i la Cati, les 2 germanes en acció, aprofitant el recorregut per petar la xerrada.....
 En Nacho, amb la samarreta al cap, protegint-se del sol, o preparant alguna cursa de resistencia...
En Xicu, l'Elena i en Tià, fent camí...

3 comentarios:

Trapatroles dijo...

¡Molta marxa, abans i després de la proba!Salutaciosn

tri-famili dijo...

Quima marxa tens al cos!!!!

Ironxevi dijo...

I tant Trapatroles, que no pari la marxa.. per cert, les fotos de la cursa que tens al teu blog, guapisimes, amb les rodes d'aigua.
Dani, que no pari la marxa, et truco aquesta setmana, tinc una cosa per les teves princeses.