miércoles, 12 de octubre de 2011

MARXA DEL PILAR i MARXA A TOMET

 Amb els companys del club, davant l'edifici de la Guardia Civil de Girona, organitzadors de la cursa.
Diumenge dia 9, es va disputar a Girona una de les proves tradicionals de la ciutat, la Cursa del Pilar, organitzada desde la Guardia Civil de Girona, per socis del club que pertanyen a aquest cos, per celebrar la diada de la seva patrona, la Verge del Pilar. Com cada any, abans de repartir els pitralls del Atletisme, a fer un cafetó al bar de la caserna, a un preu baratissim, per lo que val la pena anar-hi.
Poc a poc van anar arribant els companys del club, i després de parlar amb en Dani, decidim fer-la junts, càmara de fotos i video en mà, anant a un ritme alegre, però sense ofegar-nos. Un petit escalfament, una mica de xerrada amb els amics, i en marxa cap a la zona de Palau. Un circuit plé de pujades i baixades, jugant amb els diferents ritmes segons els trams que ens trovavem, aprofitant per tirar fotos als companys que anem trovant, i filmant una mica de video (us el penjaré quan estigui muntat). Al final, vam entrar tots 2 junts a meta, amb un temps de 41'30" per cobrir els 9,3kms de circuit, i contents d'haber compartit el camí junts, que ara feia curses que no ho feiem.
En finalitzar, un bon esmorçar amb entrepà de butifarra, begudes i amanides, per recuperar les forces després de l'esforç fet.
 En Dani amb la Paula per la zona de la Creueta
 Fenomenal foto que em va fer en Dani, amb la llum del sol filtrant-se entre els arbres.
 L'Emili, en Joan i l'Enric, al tram final de la cursa.
 Esperant l'hora de la sortida.
MARXA A TOMET- MEDINYA
I avui dimecres, festivitat del Pilar, una altra marxa típica de les comarques gironines, la Marxa a Tomet que arribava a la seva edició 34. Primer de tot, un aplaudiment per als organitzadors, ara que totes les curses només fan que pujar preus, buscant la majoria el negoci per sobre de tot, aquests han fet una bona decisió que molts de cops he dit que seria la millor. Abans que fer pagar, per donar-nos unes samarretes, la majoria de cops horribles, i que no sabem que fer-ne d'ells, amb totes les que tenim, han decidit fer pagar només 2 euros, i donar l'esmorçar... com hauria de ser. Practiques l'esport que t'agrada, pots compartir el camí amb els amics i companys, i al final disposes de un esmorçar mentres tots comentem la jugada. Una bona decisió, que segurament ha sigut el detonant que ha fet que moltissima gent anes avui a Medinya.
Sobre la marxa, avui la he compartit amb la Cati, junts hem fet el camí, trotant, corrent, caminant en alguna pujada, i gaudint del paisatje i els amics i companys que hem anat trovant, i com he dit anteriorment, en finalitzar un bon esmorçar.
 Esperant l'hora de la sortida.
 En Roger, en Toni, en Joan i l'Enric
 La Cati i l'Enric darreda, transitant per els camins de la marxa que envolten el terme de Medinyà.
 En Joan i en Toni en plé esforç.
 L'Angel i en Pere.

I per finalitzar, dir que ja hi ha dates per les properes 2 maratons, les que si tot va bé, soposaràn la nº69 i 70. La primera serà el proper 11 de desembre, a Castelló, mentres que la que farà 70 serà la setmana següent, a Girona, la 5ª Marató per la Marató de TV3, que com cada any farem donant voltes a un circuit urbà per recaudar fons per la Marató de TV3 d'aquest any, com sempre, us esperem a tots, ja sigui per córrer unes voltes o simplement per caminar una estona, i col.laborar amb una bona causa.

Marató de TV3, de moment, tenim la col.laboració d'Esports Parra, Gonzalez Rellotgers i El Sitrell, que ens proporcionarà aquest any les aigues per l'avituallament.

1 comentario:

tri-famili dijo...

Va esta un plaer, correr amb tu el diumenge, es clar que feia temps que no feiem junts una cursa junts, com sempre vas per davant meu......
Molta sort per les dos maratons del decembre, la de marato X la marato ja saps que hi sarem la famili.
SALUT