domingo, 23 de octubre de 2011

54 TRAVESSA DE SANT MARTIRIÀ

Coincidint amb les festes de Sant Martirià a Banyoles, s'ha disputat la 54 Travessa de Sant Martirià, organitzada per el C.N. Banyoles, dins de diferentes activitats que s'han realitzat al club. Una xocolatada per començar, i a continuació, proves de piragüisme, rem, partit de waterpolo popular, i la travessa, per a continuació fer els actes de la inauguració de la nova piscina externa, que ha estat remodelada. En finalitzar tots els actes, fotografia de les diferentes seccions del club.
A diferencia de la tradicional travessa del setembre, que atravessa l'Estany al llarg, aquesta es fa a l'ampla. Després de ser traslladats en bus al altre costat, just en front de les instal.lacions, s'ha donat la sortida per realitzar els 450 metres de travessa, amb 250 participants. Amb l'aigua a 20º, la primera impressió és de fred, tot i que un cop ja hi eres, amb la concentració de la prova, ja no es notava la temperatura. El temps per fer la travessa ha sigut de 9'45".
 Els primers participants arribant a les instal.lacions del Club Natació Banyoles.
 Tot just sortir de l'aigua.
 Amb la Laura Garcia, un cop finalitzada la travessa.
 Una cerceseta per recuperar forces... tot i que tampoc n'he perdut gaires en tant poc temps...
Foto dels components de la secció de Triatló

2 comentarios:

tri-famili dijo...

I divendres les festes de Sant Narcis, haura un altre tipus de travessa, no? jajjajjajaj
En el meu cas, sera diumenge a la nit, sempre acompanyat de un aldult (Gemma) que si no pasa lo de sempre jijijjijiji

Ironxevi dijo...

Vale... si t'acomopanya la Gemma, ja quedo tranquil,je,je.. paseu per la barraka, que allà estaré fent guardia tots aquests dies, al peu del canyó.
salut i kms.