lunes, 28 de marzo de 2011

GIRONA, BARCELONA, TARRAGONA...

Amb en Llorenç, en Frank, en Lluis, en Quim, en Dani, la Laura i en Carlos, abans de la sortida de la mitja de Montornés
Si... el diumenge va ser, esmorçar a Girona, córrer a la provincia de Barcelona (mitja marató de Montornés), i dinar a la de Tarragona (Valls), només hagues faltat de tornada a Girona, pasar per terres de Lleida. De bon matí, amb canvi d'hora inclosa i una hora menys de dormir, vam quear amb els companys per anar cap a la mitja de Montornés. Arribem sota una pluja que per moments es fa més intensa, fet que va fer que tothom es refugies dins el pavelló. Finalment, tot i l'aigua, sortim per anar a fer un café, que ens desperti el cos. Preparar-nos,i sortir a escalfar, aprofitant que deixa de ploure.. fins el moment de la sortida, en que l'aigua reapareix durant uns minuts. Aquest cop, acompanyo a la Laura, que té intenció de fer per sota de 1h40'... així anem fent kilometres, controlant el ritme, que ens havia de portar, més que a intentar aquesta marca, a intenta batre la seva marca personal. Per davant hi havia en Quim, en Dani i en Llorenç que rodaven junts, i en Lluis, i per darreda el debutant en la distància, en Carlos, mentres que en Frank,amb problemes fisics, es decantava per fer els 5kms.
Després d'anar sumant kilometres, a un ritme força constant, ens presentem en meta en un temps de 1h36'45", amb l'objectiu més que complet. Aqui comença la part més dura de la mitja... recollir la caixa plena de productes de netega i cosmetics, i arribar amb aquest pes fins al cotxe, tota una odisea, que val la pena.
Una bona dutxa, això si, amb aigua freda, a l'unica que hi havia calenta al vestidor, la cua era interminable, o sigui que em decanto per la d'aigua freda, tota per mi sol... un privilegi, despedir-me dels companys, i carretera cap a Valls, on de sorpresa em presento a la calçotada a la que anaven una part dels amics del club, aprofitant que havien anar a fer la mitja marató i els 12kms. d'aquesta població. Un bon dinar amb molt bona companyia, amb la gent del club i molts altres corredors que havien fet la cursa, i amb molt bon ambient i sobretot molt de riure, com podreu comprovar a les fotos.
Recordeu, que per aquest diumenge, hi ha a Girona una nova edició de la Cursa 10kms de Girona- Esports Parra, amb sortida i arribada davant la botiga del carrer Migdia. Us hi esperem!!!

 Arribada a meta
 Part del grup de l'Atletisme Girona, que vam fer la calçotada a Valls
 El bon humor que no falti mai...
 .... i molt de riure.... i sobretot... molts calçots!!!!!



4 comentarios:

tri-famili dijo...

Ets un crack!!! cada dia millores.
Per cert per les fotos, veig que vareu carrega de vi?
i l'estima Xicu i Juan com va ser el final, feliç?

Ironxevi dijo...

Res.. una mica de vi i de cava, ja ens coneixes, per ber baixar el dinar, je,je.....

Anónimo dijo...

Això és diu un diumenge ben aprofitat...!
T'estàs profesionalitzant en fer de llebre. Aviat tindràs tanta demanda que no podràs atendre-les.
Quim

Ironxevi dijo...

Ja sabs Quim, quan vulguis baixar de 1h20', m'avises amb 3 setmanes d'antelació, i em poso a ritme ;) Cuidat