domingo, 13 de marzo de 2011

CURSA DE LA DONA- GIRONA

AMB LA GENT DEL CLUB....
Avui diumenge s'ha celebrat a Girona la primera cursa de la Dona, coincidint que el dia 8 va ser el dia de la Dona, i organitzada per el Club Ultimate Girona, dedicats al esport del Frisbee. Una cursa, per sobre de tot, festiva, on a part de córrer les dones, també ho podiem fer els homes. Més d'un centernar d'atletes i caminants, per encarar els 4,6kms de circuit, retallat una mica dels 5kms inicials, degut a la pluja caiguda duratnt el dissabte.
Amb sortida i arribada a les Rives del Ter, un tram per la Devesa de Girona, i un bucle per el carril- bici, hemn sortit a les 10h. del matí, amb un sol i una temperatura magnífica, sobretot després de la pluha caiguda. I xino-xano, amb la Cati, l'Elena, en Xicu, i en Joan, hem anat fent, disfrutant del circuit i del recorregut, snese cap mena de pressa, simplement, anar disfrutant de lo que disfrutem... córrer. Al final, 29'56" per els 4.600 metres de recorregut.
En arribar, un petit esmorçar, amb xocolata desfeta inclosa, i sorteig de diferents regals.. total, que ens ha tocar dos vals per quatre persones cada un, per anar a una classe de balls de saló, de 90'.... una matinal perfecte.
Primers metres de cursa...
La Emilia, i la Marti, amb l'Eric a l'esquena.

La Carme i la Maite.
Corrent per les Deveses...
Encarant els ultims metres de la cursa....
L'incombustible Xicu, en plena acció
Cap a una classe de Balls de Saló.....

3 comentarios:

tri-famili dijo...

Sense elles no seriem res.
El curs de ball es per tu? jajajaja

Ironxevi dijo...

Tu ho has dit, Dani!!!! Doncs si.... jo també iré a la clase de ball, ja,ja,ja... prometo fotos per que rigueu una estoneta, ja,ja......

Jacky dijo...

Va ser genial! I quina diada tan bonica després del temps de dissabte! A més, molt bona organització... l'any vinent repetirem!