jueves, 24 de marzo de 2011

MASSIFICACIÓ A LA MUNTANYA MÀGICA

ESPERANT LA SORTIDA DE LA TRADICIONAL PUJADA ALS ANGELS
Diumenge es va celebrar la 48ª edició de la Pujada als Angels, i seguint la tendencia dels ultims temps en moltes curses, la participació va ser molt numerosa... amb lo que això sol comportar de negatiu molts de cops. Si bé en curses en ruta, les carreteres poden arribar a absorvir una major cantitat de corredors, tot i que no sempre és així, en l'afany de molts organitzadors d'exprimir una mica més "la gallina de los huevos de oro", i aprofitar el boom actual de l'atletisme popular per fer ingresos, hi ha circuits que tenen un limit d'absorció... i un d'aquests és la pujada als Angels. El camí és el que hi ha, estret, en pujada, amb les seves dreceres i caminets alternatius, i sobre tot encantador que als que estimem aquesta muntanya (i ja sabeu que és la meva muntanya màgica). Doncs bé, si poses prop de 500 corredors, pasa el que pasa, llargues cues per recollir els pitralls, amb una sola persona per repartir-los, enrederint la sortida en més de 20', després del primer kilometre per Sant Daniel, més o menys plà, troves el primer tram de pujada, ja forta... i pasa el que pasa, un tap monumental en un camí en el que només hi cap una persona,  i si a sobre algú es posa a caminar.. podeu imaginar. A partir d'aqui, anar fent, i trovant més sorpreses, al ser campionat de Catalunya de muntanya, es marca el circuit, i per soposades dreceres que mai s'han fet a la pujada, total, com jo, alguns veterans a lo nostre, per el camí de tota la vida, més ample en alguns trams, i adelantant als que van davant i la organització fa anar per nous trams. Com podeu soposar, després de quedar fotuts dos cops, tothom s'enganxa a la veterania dels que porten anys fent la pujada, que no es cosa d'experimentar els nous camins senyalitzats.
I en arribar adalt al santuari, de nou el caos... com encabir dins la sala que hi ha, on es donen els obsequis, els entrepans, el beure, a tanta gent... imposible, els aproximadament 200 participants que hi havia normalment, era facil de transitar allà dintre, però logicament, els aproximadament 500, apart dels caminants... un veritable caos. 
Però en fí, un altre pujada als Angels al sac, i una bona matinar amb els amics i companys, amb un cafetó final per recuperar la energia. 


 I DESPRÉS DEL CAFÉ, LA FOTO DE RIGOR, I CAP A GIRONA...

14 CURSA 10KM DE GIRONA- ESPORTS PARRA
El proper dia 3 d'abril es farà una nova edició d'aquesta tradicional cursa a la ciutat de Girona, organitzada per Esports Parra, amb l'Antonio i la Juana al capdavant. 10km. per els carrers de la ciutat, en una matinal festiva, on també hi haurà una cursa infantil de 1.200m. Trovareu més informació a http://www.esportsparra.com/
Al finalitzar, entrega de copes, i sorteig, entre d'altres, de 2 rellotges gentilesa de Gonzalez Rellotgers (Carrer Joan Maragall).

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Em pensava que aquesta setmana no hi hauria cronica .....
Ja veig que has tallat prim aquesta setmana......deus estar enfeinat.
Ens veiem a montornes
Quim

Ironxevi dijo...

És que ultimament vaig despistat per el mon... però al final ha arribat la cronica,je,je