lunes, 15 de noviembre de 2010

MARATÓ COSTA DAURADA- PORT AVENTURA

FOTO DE FAMILIA ABANS DE LA SORTIDA

Aquest cap de setmana s'ha fet la 1ª edició de la Marató i els 10kms de Costa Daurada- Port Aventura... unes curses que prometen molt per a edicions properes, si segueixen en la linia d'aquesta primera edició. Aprofitant la ocasió, hem fet la sortida anual del club, que més es podia demanar, córrer i la posibilitat d'anar a un Port Aventura a pujar a les atraccions i a veure els espectacles. Així que dissabte a les 8h, tots al autocar i cap a Salou, arribada al mateix hotel del parc, on teniem l'alotjament, deixar les maletes a les habitacions... i a disfrutar. Tant el que quedava del matí, com la tarda, voltant i voltant, tant a peu com en algunes de les atraccions en que pujavem... en que no paravem de voltar i de pasar-ho bé, amb alguns que sortien o sortiem fent alguna ziga-zaga, abans de tornar a pujar de nou en un altre atracció.
Cap a les 6 de la tarda, sortim un moment per anar al centre de convencions del mateix parc, a buscar els pitralls, que seguidament deixem a la habitació per tornar cap al parc, que no era qüestió de perdre el temps!!!!
Un cop acabat l'espectacle de focs artificials, per celebrar encara el Halloween, cap al hotel, a sopar al buffet que hi ha al restaurant... i ben bé que vam sopar alguns, encara no se com vam córrer al dia següent.
I arriba el diumenge, encara amb el sopar a sobre, cap a esmorçar una mica per poder aguantar els kilometres que ens esperen, 10km a molts dels companys del club, i els 42,2kms a una minoria de nosaltres. Ultims preparatius i cap a la sortida, situada a 500 metres del mateix hotel, foto de rigor de tot el grup, l'organitzador que ens don les gracies per venir, i cap a la sortida, on ens reunim prop de 1.200 atletes entre les 2 curses.
Els primers 7 kilometres els fem conjuntament, per a continuació, els "sonats" dels 42 seguir cap a Cambrils, on hi ha el punt de tornada de la primera volta, pas per la linia d'arribada... i a tornar-hi, llarga recta seguint la linia de mar, amb un sol que cada cop apreta més, sobretot per la epoca de l'any en que estem, i de nou gir a Cambrils, per enfilar els ultims 9kms, en direcció a la linea d'arribada, al costat del part tematic. Anant al punt de gir aprofito per fer una foto a en Juan Valsera, que ve en direcció contraria... en 2ª posició, i una altra a en Llorenç.
Finalment, després de caminar uns 500 metres entre els kms 37 i 38, una mica ratllat i tip, m'acosto a l'arribada, on veig de lluny a un grapat dels companys que han fet els 10kms i als acompanyants , esperant l'arribada dels maratonians (gracies per els ànims), i de nou, i amb aquesta en van 62, paso sota l'arc d'arribada de la marató, una nova Itaca superada. El temps final, 3h19'26" (rodó, havia pronosticat entre 3h15' i 3h20'). a continuació, ja us ho podeu imaginar, depresa cap al hotel, una bona dutxa i de nou cap al parc, per aprofitar fins les 5 de la tarda, en que tornavem cap a Girona. Per cert, la intenció era córrer amb un barret de bruixa, però dec tenir el cap un pel gros, i com no s'aguantava bé, al 3r kilometre el vaig haber de deixar a la gent del club que estava animant, llàstima!!!
Felicitar a en Juanito, el "keniata blanco", segon a la general de la marató amb 2h38', a en Llorenç que va quedar a les portes de les 3hores (per 7 segons), i a tots i totes els companys que van fer els 42,2km ó els 10kms, entre els que hi havia de nou la meva filla, que va fer 55' després d'acabar amb tot el buffet del esmorçar que hi havia al hotel.
Us deixo unes quantes fotos d'aquest cap de setmana, que valen més que 1.000 paraures.

 EL SALVATGE OESTE... AMB TOTA UNA COLLA DE "PRECIOSITATS", JE, JE....
 LA CARBASSA DEL COLE.....
 PASSEJANT PER PORT AVENTURA

 D'ACORD... LA CERVESA NO PODIA FALTAR... ÉS PER HIDRATACIÓ!!!!
 QUI DELS 3 DONAVA L'ESPECTACLE.....?
 L'ELMO ES VA PREGUNTAR SI ES PODIA FER UNA FOTO AMB MI....
 QUANTS "PAJAROS LOCOS" HI HA A LA FOTO... DIRIA QUE 4...
 AMB LA BETTY BOOP
 DE SAFARI... EPPP!!! EL DE SOBRE EL COTXE ÉS UN INFILTRAT!!!
 AL TOMAHAWK!!!!
 ELS 3 JINETES DEL APOCALIPSIS...
 LA NOVIA CADAVER... ABANS DEL PETÓ, ERA UNA DONA NORMAL, NO HO ENTENC!!!
UNA ESCAPADA A LA XINA...
 EN JUAN VALSERA, A FALTA DE 4 KMS, JA EN 2ª POSICIÓ. FELICITATS!!!!
 EN LLORENÇ, VOLTANT EL KM 35
 UN ALTRE QUE NO FALLA MAI, EN ROBERT MAYORAL
AMB LA NADEIA I EN XAVI BONASTRE... UN ALTRE QUE NO FALLA MAI!!!!

3 comentarios:

JR dijo...

Aquest cap de setmana és pot definir en una sola una paraula, inoblidable!!!!!
Sou fantàstics

tri-famili dijo...

Mira, en Joan a fet el comentari que volia fer jo "inoblidable" en bona gent "QUE N'APRENGUIN"

Ironxevi dijo...

Amb gent com vosaltres, no podia ser d'una altra manera... INOBLIDABLE, o com deia em Jesulin, en 2 palabras IMPRE SIONANTE, je,je....