domingo, 28 de noviembre de 2010

DIES DE CROS.. I PROXIMS REPTES

La setmana pasada, després de escriure la crónica del cros de Girona, algun "duende" de la imformatica va fer que no es publiques... i ho he acabat deixant per aquesta setmana. Han sigut 2 diumenge de cros, atletisme en estat pur. Diumenge passat, el Cros de Girona, organitzat per l'Ajuntament de Girona, el consell comarcal i amb la col.laboració del nostre club, l'Atletisme Girona. Allà vam estar 6 amics del club per donar un cop de mà, i ajudar a que el club estigui sempre representat. Matí de curses, per totes les categories, i entre elles, la junior femenina, on la meva filla, la Nadeia, hi participava... i és que ara li ha donat per córrer, molt bé!!!, i amb bon resultat, 2ª a la seva categoria, lo que va soposar que com a president del club, em toques donar-li la copa a la entrega de premis (tot i que per el cros s'ha cambiat de club, i ha anat al Castellfollit del bon amic, Isidre Grau)


Amb en Daniel Herrera, en Manel, l'Elena, en Xicu i en Johan, l'equip humà del club al cros de Girona. Gracies companys!!!


 Els ultims metres, abans de l'arribada.
Cros de Salt: I aquest diumenge tocava el cros de Salt, organitzat per Esports Parra. Aprofitant que la Nadeia corria, he tornar a córrer un cros uns anys després. Bé, no és la distància que em va bé en aquests moments, només 5,7km., a falta de una setmana per les 6hores de Calella.. però tot és córrer i trovar els amics. Com pasa en aquestes curses, sortida a tot drap, i a intentar aguantar tot el posible. A continuació corrien les noies, entre elles la Nadeia, que de nou ha pujat al podi, tercera en aquesta ocasió... de nou, Bravisimo, Campiona!!!! lo que dic, el pare, ni passat, ni present i molt menys futur.. sort que la nena guanya deixa alt el pavelló.
 La Nade adalt del podi.
 Tornada al cros, amb el "ganivet a la boca"...

A per els proxims reptes.... La setmana que ve, un dels grans reptes de la temporada, les 6 hores de Calella. Un circuit de 3kms., i 6 hores per endavant per sumar kilometres, corrent, més depresa o més poc a poc, caminant... tot val, en aquest tipus de proves, lo fundamental és anar fent camí, i sobretot, disfrutar del camí i dels amics ultrafondistes que ens trovarem en aquesta gran festa. Al finalitzar la prova, dinar de germanor entre tots els participants, amb molt bon rotllo... i cerveses (és lo que m'han promés!!!).
I per finalitzar aquest intents any, d'aqui a 3 setmanes, el 19 de desembre... el gran objectiu de l'any, la 4ª Marató per la Marató de TV3, i dic el gran objectiu, per que es tracte de recaptar fons per aquest programa, dedicat aquest any a les Lesions cerebrals i medul.lars adquirides. Com cada any, amb en Llorenç (i si algú més si vol afegir, que m'ho digui!!) correrem una marató donant voltes a un circuit urbà de 1.122metres (37 voltes més 681 metres), a un ritma de 5'/km. Recordeu, podeu venir, fer el vostre donatiu, i córrer, una volta, dos... les que volgueu, podeu caminar, al vostre ritme... sencillament, VENIU, col.laboreu, ho fem per els altres, un dia pot ser per nosaltres!!! NO FALLEU A LA GRAN CITA. Aquest any tindrem amb nosaltres als bombers, que muntaran una venta solidaria de calendaris dels Bombers, l'import dels quals irà destinat a la Marató de TV3, i portaràn un camió de bombers per ambientar el pas dels corredors (http://www.calendaribombers.com/), i com l'any passat, també tindrem 2 Girocletes, o sigui que si algú no vol córrer o caminar, pot venir alguna estona a obrir camí sobre una Girocleta.
Agrair,com cada any, a molta gent: a les noies del Servei d'Esports de l'Ajuntament (Laura i Marti), que desde el primer any ens han recolçat), a la gent del Club Atletisme Girona, per estar sempre al costat, a l'Ajuntament i la Policia Municipal, per el seu recolçament, a Esports Parra, a Gonzalez Rellotgers (hi haurà u sorteig de rel.lotges gentilesa d'ells), a la Tri Famili, que desde el primer any han estat al costat,i a tota la gent que cada any vé a donar el seu recolçament i soport a la prova... GRACIES A TOTS, US ESPEREM EL 19 DE DESEMBRE (C/ Santa Clara amb Pont de Pedra)
 Marató 2.010
 La Girocleta, un any més al costat de la Marató per la Marató de TV3
El circuit: C/ Santa Clara, C/ Nou, Jaume I i Pl. Independencia

No hay comentarios: