lunes, 24 de mayo de 2010

CAP ALS 50.... I ALTRES

Cap als 50.... doncs si, dilluns que ve, dia 31 de maig, els pares celebraràn un gran dia, el 50 aniversari de casament, i com és de llei, i per tot lo que m'han ensenyat i han cuidat de mi aquests anys (deunidó quina feinada!!!!), crec que és just començar l'escrit d'aquesta setmana enviant una felicitació ben grossa per ells, i esperant que en puguin celebrar molts més amb salut. Dissabte, la celebració, espero que s'ho passin d'allò més bé, envoltats de familia i amics.
MOLTES FELICITATS!!!!!





SI ELS VEIEU, JA SABEU QUE TOCA, UNA FELICITACIÓ BEN FORTA. PER MOLTS ANYS!!!!

CAP DE SETMANA

Aquest cap de setmana ha donat per molt, per començar, divendres, com cada any, a donar copes a l'entrega de trofeus de la Mitja Marató Ciutat de Girona, la Cursa popular i la de la mainada... i aquest any, tocava recollir-ne una, com a segon de la categoria. Confeso que per entregar-les cap problema, però a l'hora de recollir-la, tremolaven les cames. Serà la falta de costum.


Com un guanyador d'etapa ciclista o de un gran premi, rodejat de les noies del servei d'esports... però sense petons ni cava!!!!
I per el cap de setmana tal com el coneixem, tocava l'arrossada del club. Molt mengar, beure lo just (je,je....), molt de riure i molt bona companyia. Vam aprofitar per celebrar el cumpleanys de l'amic Llorenç, entrenar en bici i pasar-ho molt bé amb la gent del club
El nen amb el pastis de cumpleanys, i 2 barrufets per que s'entretingui i no molesti mentres els adults menjan....

Aquesta gent, quan sopa, no obren boca... sino és per mengar!!!!

Sortida en bici per les 3 comarques (denominació made in Dani Juncà), el Gironés, la Garrotxa i la Selva, per agafar gana d'arros.
WEBS AMIGUES.
I a continuació, us presento 2 webs molt interesants, la primera, el blog del "Mestre" Miquel Pucurull, un gran atleta i millor persona, al que els maratonians debem que es torni a fer la Marató de Barcelona, doncs va ser un dels impulsors de la plataforma que la va reflotar al 2006.
Al blog trovareu la fisonomia d'un bon grapat de curses de Barcelona ciutat, i algunes de catalanes, que segur que amb el temps s'aniràn ampliant. Gracies per la feina que fas, Miquel.
Amb en Miquel, a la sortida de la Marató d'Empuries 2.009.
I l'altra web, és la del fotograf JJ Vico, en ella trovareu multitud de fotos d'atletisme, tant de pista coberta com al aire lliure, de curses i campionats de tot arreu. Doneu un cop d'ull, que posiblement us hi podeu trovar. Que disfruteu!!!!
http://www.fotosjjvicoatletismo.com

Una gran foto de les que podeu trovar a la web






4 comentarios:

Jacky dijo...

Hola Xevi!

Felicitats als teus pares... 50 anys és una gran fita! Que vagi bé la celebració!

Felicitats també per la copa! te la mereixes!

L'arrossada fa molt bona pinta i això de fer gana abans amb la bici és molt bona idea! ;)

En "pucu" realment és una gran persona, i la seva web genial! La de JJVico no la coneixia. Gràcies per compartir-les!

Sort a Helsinki!

Jacky

tri-famili dijo...

Primer felicitar els teus pares, pel 50 Aniv.Ara és molt dificil que una parella aguanti tant, la Gemma i jo portem 10 anys, i ja estem "farts" ella mes que jo jajajajaj.
Veig que cada any el sopar i l'arrozada es un exit, espero que no fessiu res ilegal jijijijiji.

Bona ruta en bici, aixo de les tres comarques tu a dit en Llorenç, sempre que la fem ho dic.
SALUT

tri-famili dijo...

Ahhhhhhhh com te cuides HELSINKI!!!! ets un "CRACK" JO DE GRAN VULL SER COM TU I EN JUAN.

Ironxevi dijo...

Gracies Jacky!!!
Tri famili,doncs si, ho va dir en llorenç. No vam fer res ilegal!!!! soms gent seria. Quina paciencia que té la Gemma... je,jeeee...
Doncs si, cap a Helsinki, buscava algun lloc per marxar i desconectar, i l'he trovat.Ara falta decidir si la setmana següent faré un Tri. sprint... o una altra marató, tot és posible!!!