domingo, 22 de noviembre de 2009

MARATÓ X LA MARATÓ DE TV3: JA TENIM CIRCUIT

LA RODA OFICIAL, AMB LA MEDICIÓ FETA PER EN LLORENÇ I JO: 1.122 METRES
3 setmanetes... i ja tenim aqui la Marató per la Marató de TV3 (13 de desembre) que aquest any arribarà a la tercera edició. L'any te moltes curses... porto a sobre moltes maratons... però la veritat, desde que el 2.007 vam iniciar aquesta aventura, junt amb l'amic Llorenç, reconeg que aquesta marató ocupa un lloc especial a la meva vida, i a mida que s'acosta el dia, a diferencia de les altres curses i maratons, noto amb insistencia un pesigolleig a dintre meu, cada cop més gran, per que no hi ha res millor que poder ajuntar la teva gran passió, amb el fet de poder ajudar als demes, encara que sigui aportant un petit grà de sorra (i un consell,no deixeu de ajudar als altres en cap moment).
Aquest matí hem anat amb en Llorenç, a medir el circuit, que pasarà per Pl. Independencia, Santa Clara, Carrer Nou i Jaume I, i que medeix 1.122 metres, lo que suposa que en aquesta edició, només haurem de fer 37 voltes (37 x 1.122 metres= 41.514), més un tram inicial de 681 metres, per completar la distància dels 42.195 metres.
Com cada any, el ritme aproximat serà de 5minuts/ kilometre, i l'única condició és no anar més ràpid (ho has llegit bé, Jacky, je, jeee....). podreu fer les voltes que volgueu, caminant, o corrent, i fer la vostra aportació per la Marató de TV3 d'aquest any, en benefici de les malalties minoritaries. L'any passat vam contar amb varis atletes que van fer tota la prova (Daniel, Jacky, Xavier Carracedo, Aranda, i companys de Roda de Ter), si algù te previst fer-la tota amb nosaltres, siusplau, aviseu-me amb antelació.
I al finalitzar, hi haurà un sorteig (us ho deixo en sorpresa, aixì no ho sabeu) entre tots els participants. També tindrem un col.laborador, cafes Illy, que montarà una carpa, on vendràn cafes, i tot lo recaudat també irà per la marató.
US HI ESPEREM A TOTS!!!! GRACIES!!!!
ORGANITZEN:


EN BENEFICI DE:



COL.LABOREN:





















7 comentarios:

tri-famili dijo...

Xevi, compte amb la famili per cualsevol cosa per que la marato x la marato sigui un exit, per que cada any va a mes!
SALUT

Èric Pairet Artau dijo...

Xavi!

Veig que estàs ficat per tot arreu!! M'ha fet gràcia veure't avui, igual que a en Dani! No us hi esperava!

Espero veure't de nou aviat!
Salut i km's!
* Èric.

Ironxevi dijo...

Tri-famili, i després, per recuperar forces... cap a fer un bon tiberi, com l'any passat. Molta i molta sort a Sanse, ja parlarem abans de que corris.
Eric, un plaer haber-te vist avui al cros i poder-te animar, fins aviat.

YAGO dijo...

Be, Xevi he pres bona nota, aquets any sortire amb el fre de mà.
fina aviat
Jacky

Luigi dijo...

Hola Xevi,

Si no t'importa, he obert un fil sobre la marató a www.km0.cat

Vinga, ja falta menys

YAGO dijo...

per cert Xevi, comta amb mi per fer la marató, a 5 el km Je! je! Sera dificil aguantar el ritme, peró ho intentare.
Records

Ironxevi dijo...

Gracies Luigi.
Vinga Jacky, t'esperarem si no ens pots seguir, je,jeeeee