lunes, 14 de septiembre de 2009

MARXA DE LA DIADA I TAIALÀ

Divendres, dia de la Diada de Catalunya, vam organitzar la 15à edició de la Marxa de la Diada, que organitzem desde l'Atletisme Girona, tota una clàsica per aquesta data. El recorregut, de 12 kilometres aproximadament, amb sortida i arribada desde l'Estadi de Montilivi, on juga el Girona F.C., de 2ª divisió. Prop de 200 corredors i caminadors a la sortida, en un recorregut, que després de baixar cap a Girona, enfila per el carril bici fins a Quart, per retornar per un tall de bosc cap a Girona, i enfilar una ultima pujada dura, abans de retornar al estadi.

Amb en Dani, en Xavi Xargayo, en Llorenç i en Daniel.
Aquest cop, com a presi, tocava organitzar, o sigui que em vaig quedar sense correr, però com també m'agrada a mi anar a correr altres curses, de quant en quant toca veure les curses desde el costat del organitzador, i de pas aprofito per posar en practica un altre hobby, la fotografia, fent totos als corredors a mida que acaben.
Al finalitzar la marxa, com cada any, entrepà, amanides i meló per tothom (gracies a les "noies" de la foto, encarregades de preparar els entrepans),i aquest any, a part del nº de loteria que costa la inscripció (5€), teniem reservada una sorpresa per tots els corredors, gracies a la col.laboració de GONZALEZ RELLOTGERS (C/JOAN MARAGALL,5 de GIRONA- www.gonzalezrellogers.com)i es que tots els participants van ser obsequiats amb unes ulleres de sol de la marca FESTINA, i con comentava la gent, les mateixes ulleres, te les donen a Granollers pagant 20 € i marxes ben content.
L'equip femení del Atletisme Girona, encarregades de preparar l'esmorçar per la marxa

En Carlos, de Gonzalez Rellotgers, entregant una de les ulleres a en Pere Albertí, participant a la 15ª Marxa de la Diada.


En Joan Reixach, mostrant les ulleres Festina.
I a continuació, per celebrar la Diada, cap a Canet, amb la Tri-Famili (Dani, Gemma i Martina) i el noi de secà, en Llorenç, a dinar una mica, i com el peixeter que ens havia de portar les gambes es va posar malalt, ems vam conformar amb amanides i pollastres a l'ast, la qüestió era celebrar, menjar i beure una mica.
Després del dinar, la mainada va aprofitar per fer una mica de migdiada.
Tot a punt per dinar.

La mainada: Martina, Llorenç i Dani, fent la migdiada...
MARXA DE TAIALÀ:
I per diumenge, la 7ª Marxa de Taialà, un recorregut, amb pujades i baixades constants, amb escasos 200 metres de planer total, per les muntanyes del voltatn de Taialà, a Girona. ).Un recorregut de 9,5 kilometres, que vam decidir fer junts, amb en Dani, en Llorenç, en Sergi i en Daniel, a un ritme de aquells ni tranquils ni ràpids, que et permeten anar parlant, riguent i fent bromes amb els companys. Tot i així,al final un temps de 41'10", i per no perdre la costum, el tradicional esmorçar de final de marxa.
I al migdia, con la Nadeia ara s'ha entusiamat amb el futbol, cap a veure el Girona, sota un sol que derretia al personal, i per no perdre la costum de l'anterior temporada, patint i patint... per al final conseguir empatar

Amb part dels companys del Atletisme Girona, més en Dani, abans de la sortida de la Marxa

3 comentarios:

xavi marina dijo...

Hola Xevi!
com va tot?

fes-me un mail a cbxr2010@gmail.com

per parlar de la cursa per l'atletisme girona, ok?

merci

Ironxevi dijo...

Hola Xavi, ja t'he enviat el mail. Ens veiem

tri-famili dijo...

QUE NO PARI MAI LA FESTA!!!!!
I SI ÉS AMB VOSALTRES MILLOR.
SALUT