lunes, 20 de abril de 2009

10 KMS. DE GIRONA- ESPORTS PARRA

Abans de la sortida, durant l'entrega de pitralls

A punt d'entrar en una nova setmana de Marató (dia 26, a Albi), aquest diumenge tocava una de les clàssiques gironines,els 10 kms de Esports Parra. Aquest any, apart dels més de 50 voluntaris que posem a la cursa, teniem també prop de 70 corredors inscrits. Això si, els voluntaris, els de sempre, per que les adquisicions del club dels ultims 3 anys, només volen correr (fins que un dia la vella generació plegui, i ens quedem sense curses a Girona).

Dissabte al matí a buscar els pitralls, els xips i les samarretes, per fer la distribució diumenge a partir de 2/4 de 9. Allà en Xicui en Manel ja estan acabant de disposar a tots els voluntaris. I 25' abans de la sortida, deixo els pitralls dels reçagats (que sempre acaben siguen els mateixos), em cambio, a escalfar una mica i a correr. En vistes de que diumenge (i l'altre també...) toca Marató, decideixo sortir sense forçar. Després de saludar un ex company d'escola a mig camí, i anar saludant a tots els amics voluntaris, acabo en 41'56".

I per la tarda, aprofitant que de moment no plovia, cap a Canet a segar. Després de 3 horetes, i quan només em queda un rectangle de aproximadament 5m x 8m, tragedia, es posa a ploure i no puc acabar la feina.

XUXES:
El patrocinador oficial de xuxes, en Carlos Grabalosa, del bar EL SITRELL (Ballesteries 45, per reserves: 619508190), m'ha fet entrega aquesta setmana de un lot de llaminadures, que com veieu a la foto, iran de fàbula per al viatge de aquest cap de setmana a la Marató de Albi

Per anar obrint boca.......

8 comentarios:

jesús dijo...

Hola Xevi. Et vull fer una consulta. Faré la meva primera marató a Empúries d'aquí a 15 dies i com que n'ets un expert, tinc dubtes sobre el ritme amb que he de correr. A Granollers vaig fer 1h31m i ahir a Girona vaig fer 42m. Anar a 5 per hora i fer al voltant de les 3h35m a Empúries seria raonable? A veure si m'aconselles.
Salut i quilòmetres!

tri-famili dijo...

TU NO ETS PER 10 KM, ARA BÉ UN TRAM DE MÉS QUE DISFRUTARAS COM UN NEN.... ESTEU COM UNA PUTA CABRA!!!!!!!!
3 MARATONS EN UN MÉS....ESTEU COM UNA PUTA CABRA.
SORT PER LA PRIMERA: ALBI.

JR dijo...

Hola Xavi, això que escriuré és només una opinió.
El tema dels voluntaris a tot arreu és igual, sempre els mateixos, no sé si la solució passaria per anar demanant cooperació de manera,que sé jo, alfabètica? potser,i així no cremar als de sempre.
A mi no em sobra el temps, com per invertir-lo en tot un matí, com a tots/es, suposo, així que si som 260 socis i es necessiten 50 per cada cursa, ens tocaria cada 5 curses , crec que si es vol es pot combinar
JR
Salut i Km

Ironxevi dijo...

Jesus, per ser la primera pots mirar de sortir, com dius, a 5' el kilometres, i més per els temps que has fet. A L'Escala, sortiré a fer aquest temps (3h30', a 5' el kilometre), o sigui que et pots afegir al grup, i així aniràs millor. No pateixis, que ja em trovaràs (hi ha sorpresa per aquell dia..)

Ironxevi dijo...

Hola Joan, no creguis, és més complicat del que penses. Si ho fessis per ordre, o per sorteig, o per algun altre sistema... t'emportaries una sorpresa, més de la mitat tindrien alguna cosa a fer aquell dia (tot i que segur que després corrrien per el seu compte).
Realment, és més complicat del que sembla. Altres solucions hi ha,però no les posaré perque sé que més d'un s'em tira a sobre.
Ens veiem a L'Escala

Lo Búfal dijo...

Bé, nois. Aixìo ja es a punt. Demà últim dia de feina, yyyyuuuuuuppiiiii...!!!! Tinc ganes de descansar ja.
Xevi, pensava que faries de llebre per 3:15.
Em preocupa el temps que pugui fer el dia D.
Salut!

Ironxevi dijo...

Hola Bufal, ja veure'm, doncs aquest diumenge faig la marató de Albi.
En quant al temps, que et preocupa, que torni a ploure... o que per fi es decideixi a fer calor i quedem cuits...

jesús dijo...

a Empúries prefereixo pluja fina que sol imponent ...