domingo, 15 de marzo de 2009

RONDE DE REYNES 2009

Aranda, Llorenç, Xevi, i agupit, el "tapat", que com no porta la samarreta quan no li paguem, el fem sortir amb una samarreta per sobre.

A les 7 del matí enfilavem tots 4 amb el cotxe cap a la Catalunya Nord, com diuen a la zona del Vallespir (nosaltres soms la Catalunya sud), per correr una nova edició de la Ronde de Reynes, petit poble situat a tocar de Ceret, a 90 kms de Girona. Al arribar, com sempre, a saludar amistats d'altres any i a recollir els dorsals a la Chapele de St. Paul.
Per no variar a la zona, bon ambient abans de la sortida, per afrontar els 18 kms de recorregut. En aquesta edició, he variat la tàctica, i he sortir un pel més conservador, per anar recuperant a mida que pasaven els kilometres ( i ha anat bé, doncs he baixat 15 segons de l'any passat). El primer kilometre és una baixada fins al poble de Reynes, per a continuació, a base de toboganets, arribar cap al kilometre 5,5, on comença un tram de pujada, per camins, fins al 8è.
Aqui, de nou sobre l'asfalt, fem un descens fins al 10è, on ens espera una banda de música. De nou enfilem durant prop de 2 kilometres, per arribats al 13, agafar l'antiga via del tren (com les nostres vies verdes), de terra, en direcció cap a Reynes, en un terrent planer, pasant per un petit tunel de uns 100 metres, on com cada any, trovem dins la Disco movil, amb música i llums. Al 16, ja de nou a Reynes, s'enfila per un camí de terra, per acabar practicament l'ultim kilometre, de lleugera pujadeta (era el tram que haviem fet de baixada al principi) i de nou per asfalt, i arribar al punt de sortida. Durant el camí, 5 (si, heu llegit bé, 5!!!) punts d'avituallament, i la sensació, com sempre que corro per aquest petits poblets, de tranquilitat (no estaria malament, una franceseta amb una casa per aquesta zona...)


El "tapat" (en Jordi), recollint la copa i la panera del tercer lloc
Al finalitzar, una ampolla de vi per tothom, i una samarreta de tires, un bon esmorçar, amb pà, embotit a dojo, talls de coca, aigua, suc, cola (Cat cola, per ser més concrets, que aqui si que agrada de fer pais). A les 12, entrega de premis, amb en Jordi en 3ª posició de la general, amb un pica pica mentres feien la entrega, a base de Muscat, vi negre, Pastis (del de beure), olives, patates, cacahuets, tot amenitzat per els "Village People", un conjunt de la zona, vestits a la moda de aquest faos grup. Un cop finalitzada la entrega de premis, hi havia un petit dinar, per corredors, acompanyants i organitzadors, a base de Butifarres, formatge, i com no, més muscat, vi i beure. Total, com sempre que anem per aquesta zona (si tot va bé, hi tornarem el 12 d'abril, a fer una de 11,8kms), un mati de cursa, menjar i convivencia entre els veins de les 2 catalunyes.
Els temps del grup han sigut:
Jordi Puig 1h5'04" (lloc: 3)
Josep Aranda 1h13'17" (lloc: 24)
Llorenç Puig 1h13'24" (lloc: 25)
Xevi 1h18'04" (lloc: 45)
Els 2 nens, pasant-s'ho bé

Els Vellage People en plena acció (aquest eren uns quants més que el llegendari grup)

6 comentarios:

Meritxell i Lluis Figueras dijo...

molt bé Xevi, així es fà, que els francesos sàpiguen que els catalans també hi som, "très bien"
felicitats a tots quatre

Xavi dijo...

Es tractava de fer una cursa o de menjar a tope ? je, je...!! Ja em preparo per Empúries, sí!!

JR dijo...

Això és una cursa com a mi m'agraden!!
Té de tot, esport i quelcom més....
La propera, si puc, m'hi apunto i de passada ens anem coneixent una mica més
Salut i Km

JR dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
tri-famili dijo...

QUE ,TRIOMFANT COM LA COCACOLA A LA CATALUNYA NORD??
18 KM, PER TU EL UN PASSEIG!!!!

Anónimo dijo...

VIGILA AMB ELS NENS QUE CORREN MOLT...!
SOBRETOT EL DE VIDA NOCTURNA....NO PARA DE GUNAYAR COPES-...!
QUIM