domingo, 29 de marzo de 2009

CAP DE SETMANA INTENS

PRESENTACIÓ DIADORA, A FONTAJAU
Doncs si, el cap de setmana ha donat per molt. Per començar, dissabte al matí, tot i la pluja, vam asistir a un test de material, organitzat per la botiga ESPORTS PARRA, i per la marca esportiva DIADORA. La presentació, va comptar amb l'assistencia de tot un mite del running català, en Benito Ojeda, i l'assistencia de corredors gironins, amb algun primer espasa de les curses de casa nostra. El model provat va ser el Mithos GB 280, realment espectacular, tant per la vista (com podeu veure, amb el seu color groc), com per les característiques tecniques del calçat.
Es tractava d'anar a rodar uns 20'/30' per provar aquest model, i vam enfilar cap a la bassa, i clar, amb el personal que hi havia (Els Jacky, Jarabo, Gil Pardo, Benito....), all`va ser una competició, lo millor per al matí abans de la mitja de Montornés. I com que els models provats havien de tornar cap a Italia, i ens van oferir un bon tracte, doncs cap a casa, i un cop allà, decideixo portar-les el mateix diumenge a la Mitja, i si van bé, cap a la Marató de Cheverny la propera setmana.
Per la tarda, cap a futbol, sota una pluja constant, a veure el Girona. 2-2, després d'anar guanyant 2-0. Sense comentaris.
AMB TOTA LA COLLA D'AMICS, DINS EL PAVELLÓ ESPERANT LA SORTIDA
I avui, diumenge, de bon matí, i havent dormit una hora menys amb el canvi horari, cap a la Mitja de Montornés, a buscar el sabó i a fer una tiradeta per el proper diumenge. Decidim sortit uns quants junts, per anar a fer xino-xano, i com sempre fent broma. A partir d'aqui, el tema casi acaba en batalla campal.
Crec que hauriem de començar a fer com a molts paisos (que jo conegui, França, Reine Unit, els Usa, amb tot lo de dolent que puguin tenir devegades...), que el posar-se un dorsal a les curses, després de una setmana de feina, familia, maldecaps, significa sencillament anar a correr, pasar una bona estona, deixar els nervis i el estres a casa, perque ja hi ha prou amb que la gent vagui revolucionada quan puja al cotxe, com perque també ho vagui quan corren. Sencillament, com ha dit un que s'ha emprenyat, que no fessim broma, que ell anava a "competir" (i no anava a guanyar, que si no). Disfruteu una mica, que la vida son 4 dies, i 3 ja estan pasats...
EN DANI PERSEGUINT EN LLORENÇ

Al final, 1h 33',i a recollir la caixa amb tots els productes. Per cert, aquesta, entre tot tipus de curses, era la que feia 700. Com a petita estadística, aqui teniu les que han arrodonit centenes:
1. Carrer Nou 1979
100. Ripoll 1990
200. 1/2 Banyoles 1996
300. Cursa del Pilar 1999
400. Travessa de l'Estany 2002
500. Cursa de Sils 2004
600. Marxa Bonmatí 2007
700. Montornés 2009.
I a continuació, una dutxa ràpida (millor dit super ràpida), doncs junt amb els meus pares, que m'havier acompanyat, haviem de ser a la 1 del migdia a Mataró, per veure la Nadeia fent teatre. Aquest cap de setmana havia estat seleccionada per anar al GLAM Tour, una trobada de teatre per joves, que s'organitza cada any, de forma itinerant, amb les escoles de teatre de Girona, Lleida, Andorra i Mataró (d'aqui el nom de GLAM). Després d'estar a Mataró divendres a la tarda, tot dissabte assajant, i el matí de diumenge assajant més, representaven una obra al Teatre Monumental de Mataró.
I PER AQUESTA SETMANA, FESTA GROSA, DIUMENGE TOCA LA MARATÓ DE TINTIN, A CHEVERNY. JA ESTIC ESPERANT L'AVITUALLAMENT DEL 38, AMB FORMATGE I VI DE CHEVERNY.... US PROMETO UNA FOTO...


AMB EN LLUIS I EN LLORENÇ, CAMÍ DE LA ROCA



EL GRAN XAVI BONASTRE, QUAN ENS HA PASSAT COM UNA BALA, CAMI DE LA 1H30'


6 comentarios:

tri-famili dijo...

FELICITATS PER LA CURSA 700. CREC QUE NO TINDRAS BONS RECORDS DE LA CURSA N· 700.....
QUE DISFRUTIS EL DIUMENGE A BELGICA A LA MARATO "TINTIN", AQUET MÉS TENS BASTANT "TUTE"
SALUT

tri-famili dijo...

AAAAHHHH PER MOLTS ANYS NADEIA!!!!!!!!
ARRIBU TARD COM SEMPRE....

carless dijo...

Jo hem sembla que dec portar 70 curses ( un 0 mes o menys............).
Vigila amb control de doping a TINTIN marató, que no es pot entrar fent esses.
Adeu campió

Tr3sk dijo...

Vaja entrava al blog per felicitar-te...xo al veure la fotito de mi Benitooo...Aixó s'avisa reii!!!!grrrrrrrrrr!!!
Mi sueño exo realidad: Mis Gironis y mi ídolo..y yo sin enterarme!!!!

YAGO dijo...

Realment un cap de setmana intens, felicitats, per les 700 i et desitjo moltes mes. Ja ens faras arribar informaciò de la marato.
Fins aviat, salut i qms.
Jacky

tri-famili dijo...

OK!!! EL DISSABTE DIA 11 EM VA BÉ, I JA POTS COMPTA AMB LA MARTINA I LA GEMMA.