domingo, 8 de marzo de 2009

CAN GIBERT I CALÇOTADA

La foto de familia,amb alguns companys del club, abans de la sortida

El dia ha començat amb la 25ª edició de la cursa de Can Gibert, amb 10 kilometres de recorregut, amb sortida i arribada al pavelló de Can Gibert, i corrent primer per la zona de la Devesa de Girona, per a continuació dirigir-nos cap a la via verda Girona - Olot, i correr per les deveses de Salt i la zona del Pla dels Socs, abans de dirigir-nos, els ultims 2 kilometres, de nou cap al asfalt de la zona de Santa Eugenia i Can Gibert del Plà.

Després de una sortida desbocada, amb tothom anant a tope, a partir del 4rt kilometre ha tocat agafar el ritme de cursa, que les cames encara notaven la Marató de Barcelona, i pensant també en la setmana que bé, amb la Ronde de Reynes, cursa de 18 kilometres, en aquesta petita localitat francesa, al costat de Ceret, amb un circuit totalment trencacames. I per finalitzar la cursa de Can Gibert, un bon entrepà de botifarra (que seria de aquestes curses i marxes sense la botifarrada posterior), petar una mica la xerrada amb els amics, i cap a casa a canviar-me, que avui tocava calçotada a casa de un company de escola.


Amb la maquina, en Jordi Puig, esperant la sortida

I com podreu veure al calendari de objectius per aquest 2.009, he introduir una petita modificació per la setmana abans de la Marató d'Empuries....

Una imatge dels calçots... sentiu l'olor?

6 comentarios:

tri-famili dijo...

HOLA XEVI, VEIG I COM M'HA DIT LA GEMMA,PER GIRONA I COMARQUES UN DIA MOLT MACU, DONS A TOULOUSE, FRED I VENT I PLUJA, JA TÉ RAO LA MEVA DONA , COM A CASA RES!!!
HI HA MÉS TENS DESPRES DE LA CURSA UNA CALÇOTADA, COM TÉ CUIDES, TU SI QUE SAPS!!!

Ironxevi dijo...

Aqui va fer un dia de col...... I si després de correr, tens un bon dinar.Espero la cronica per veure com us va anar la sortida a França. A nosaltres ens toca aquesta setmana, anar a fer pais a la Catalunya Nord (la 1ª de 3 sortides al pais vei entre març i abril)

Lo Búfal dijo...

Ets el meu heroi Xevi. Ets inesgotable. Quin programa. Et recordo que a Empúries havies de fer de llebre, bé, suposo que mentre et fotis aquestes calçotades no t'afluixarant les cames.
Salut i potes!

per dijo...

xevi,

tinc un parell de fortos teves de la marato bcn 09 molt maques donem un correu i te les faig arribar, ok ?

salvador

Tr3sk dijo...

L'excusa és córrer o dinar bé???...jejeje
Té que apendre tant Barcelona de les curses de Girona!!!

Ironxevi dijo...

Salvador, et deixo el correu
ironxevi@wanadoo.es
Gracies per endavant